nonokh ارسال شده در بهمن 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 سلاموقتی برای یک محصول ترکیبی تعریف میکنیم و برای آن درصد تخفیف تعریف می کنیمایا بعدا امکان ویرایش درصد وجود دارد؟ در صورت که جواب منفی ست پس اگر این ترکیب با درصد تخفیف تعریف شده حذف شود در فاکتور های که به فروش رفته است تداخلی پیش نمی آید؟؟ در صورتی که امکان ویرایش وجود دارد لطفا راهنمایی بفرماییدتوضیحات بیشتر در فایل پیوست شده استممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 بله از بخش کاتالوگ - مشخصه های محصول می تونید ویرایش کنید اما در سفارش هایی که قبلا ایجاد شده تغییری ایجاد نمی شود واکنش ها : nonokh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nonokh ارسال شده در بهمن 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 بله از بخش کاتالوگ - مشخصه های محصول می تونید ویرایش کنید اما در سفارش هایی که قبلا ایجاد شده تغییری ایجاد نمی شودمن می خوام فقط درصد رو ویرایش کنم چیز دیگری اما فک کنم منظور شما از ویرایش ، ویرایش ارزش مشخصه کالا هست.(منظورم من درصد تعرف شده به تنهای ست)عکس با توضیحات کامل تر پیوست شده استممنون از پاسخ دهی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nonokh ارسال شده در بهمن 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 من می خوام فقط درصد رو ویرایش کنم چیز دیگری اما فک کنم منظور شما از ویرایش ، ویرایش ارزش مشخصه کالا هست.(منظورم من درصد تعرف شده به تنهای ست)عکس با توضیحات کامل تر پیوست شده استممنون از پاسخ دهی شمافایل پیوست شده است در این پاسخ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nonokh ارسال شده در بهمن 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 من می خوام فقط درصد رو ویرایش کنم چیز دیگری اما فک کنم منظور شما از ویرایش ، ویرایش ارزش مشخصه کالا هست.(منظورم من درصد تعرف شده به تنهای ست)عکس با توضیحات کامل تر پیوست شده استممنون از پاسخ دهی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .