hamidelectronic ارسال شده در بهمن 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2015 سلام دوستانمن فروشگاه نسخه 1.5 نصب کردم و یک تغییراتی در قالب defult دادمالان قسمت url های سئو مشکل داره و بعضی از لینکها که باز میشه ارور 404 میدهمثلا در قسمت مدیریت محتوا وقتی صفحه درباره ما میسازم ارور 404 میدهمثل اینکه با بعضی حروف مشکل داره مثلا لینک هوشمند وقتی درباره-م بزارم باز میشه لینک اما درباره-ما باز نمیشه و ...محصولات هم همینطور هست و بعضی محصولات هم ارور 404 میدهمن فایل .htaccess هم حذف کردم و دوباره ذخیره در قسمت url های سئو زدم و دوباره .htaccess ساخته شده اما مشکل سرجاش هستممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidelectronic ارسال شده در بهمن 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2015 سلاممشکل از localhost بود، اسکریپت و قالب روی xampp نصب کرده بودم فعلا تا قالب ویرایش کنم که این مشکل وجود داشت الان اسکریپت به هاست انتقال دادم مشکل حل شدولی اگر دلیل ایجاد چنین مشکلی روی localhost پیدا بشه خوبه، mod_rewrite هم در xampp فعال هستکسی دلیلش رو میدونه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .