nonokh ارسال شده در بهمن 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2015 سلام من سایت رو تو گوگل آنالیتیک ثبت کردم چطوری و کجا و چه فایلی باید ان کد رو وارد کنم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. کد: <script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-455662223-2', 'auto'); ga('send', 'pageview'); </script> واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2016 سلام خدمت تمام اساتید عزیزمن کل انجمن رو گشتم ولی هیچ جاییش راجع اموزش اتصال به گوگل انالیتیک ننوشته بود.من یک حساب کاربری ساختم.یک ID بهم داد که توی قسمت مربوطه گذاشتم.ولی همچنان غیر فعاله امار.میشه راهنمایی کنین الان باید چکاریانجام بدم؟یک گزینه هم زیر کد هستش اون چیه؟باید فعال باشه یا غیر فعال؟عکسشو ضمیمه میکنم.ممنون از دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2016 سلام خدمت تمام اساتید عزیزمن کل انجمن رو گشتم ولی هیچ جاییش راجع اموزش اتصال به گوگل انالیتیک ننوشته بود.من یک حساب کاربری ساختم.یک ID بهم داد که توی قسمت مربوطه گذاشتم.ولی همچنان غیر فعاله امار.میشه راهنمایی کنین الان باید چکاریانجام بدم؟یک گزینه هم زیر کد هستش اون چیه؟باید فعال باشه یا غیر فعال؟عکسشو ضمیمه میکنم.ممنون از دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smlmoghaddam ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 خب دوست عزیز نمایش داده که داخل گوگل آنالیزکد شما:UA-455662223-2وارد کنید و ذخیره کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meelish ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 من برای نصب گوگل آنالیتیک اقدام کردم همه کاراشو انجام دادم تو تگ کانتینر یه کد داده بزارم تو سای بلد نیستم امکان راهنمایی هست ؟ <!-- Google Tag Manager --><script>(function(w,d,s,l,i){w=w||;w.push({'gtm.start':new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s),j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-PBWQ26N');</script><!-- End Google Tag Manager --> Additionally, paste this code immediately after the opening <body> tag: <!-- Google Tag Manager (noscript) --><noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-PBWQ26N"height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript><!-- End Google Tag Manager (noscript) --> ممنون می شم بسیار سپاس گذار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .