jabera ارسال شده در بهمن 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 سلامهمگی خسته نباشید سرعت لود سایت بنده خیلی پایین اومدهدر اصل تعداد درخواست از پایگاه داده بیش از حدهنمیدونم چرا www.33pol.netتعداد رکوئست 141 عدده که بسیار زیاده دقیقا سایت یکی از رفقا هم ورژن پرستا مثل بنده هست،هم هاست یکسان،همهر د نایس شاپ هستیمولی هم سرعت خیلی بهترههم رکوئست 70هست یعنی دقیقا نصف:-) راهکار!؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 سلامتعداد ریکوئست چی ؟بازدید بالاتر میتونه منایع بیشتری مصرف کنه و باعث مشکل بشه.با این حال برای اطمینان بیشتر میتونید تیکت بزنید تا بررسی بشه. موفق باشید واکنش ها : jabera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 ممنون رامتین جانخودم تقریبا فهمیدم مشکل چیه ولی راه حل نه رکوئست که همون تعداد اطلاعاتی هست که بین سایت و پایگاه داده رد و بدل میشهکه تعجب من افزایش شدید این تعداد برای سایت خودم بودم بالای 150 تا بررسی که کردم فهمیدم سایت من یه فرقی با بقیه سایتهای پرستایی داره:کدهای جاوا در همه سایتهای پرستایی یکی میشه(حجم حدود 300 کیلوبایت و بالاتر)و تعداد این فایل فقط 1عدد هست معمولا ولی در سایت من کدهای جاوا 50-60تا هستهمگی 2-3کیلوبایتیولی خب مساله اینه که باید خود پرستا این 50-60تا کد را باهم ادغام کنه که نکرده:-( حافظه ی موقت هوشمند برای CSSحافظه ی موقت هوشمند برای JavaScript کوچک سازی HTML فشرده سازی JavaScript درون خطی در HTMLبهینه سازی آپاچی تمام این گزینه ها هم روشنهمطمئنم مشکل از همونه که بولد کردم-ولی نمیشه چرا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 با فعال کردن گزینه های CCC که اشاره کردید باید تمام فایل های JS یکی بشه. اگر نشده نیاز به بررسی دقیق و فنی داره که میتونید تیکت بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .