MAHDAVI ارسال شده در بهمن 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 سلام خسته نباشید من تازه این نسخه رو نصب کردم ،به قسمت سفارشات میرم چند تا سفارش ثبت شده هست اینا رو چه جوری خذف یا گزینه حذف رو فعال کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 ماژول pscleaner رو نصب کنید و وارد پیکربندیش بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MAHDAVI ارسال شده در بهمن 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 از کجا pscleaner دانلود وچگونه نصب کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 در بخش ماژول ها - ماژول ها - بالای بخشی که ماژول ها دسته بندی شدن در کادر جستجو بنویسید pscleaner میاره براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MAHDAVI ارسال شده در بهمن 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 نمیاره تو هاست پوشه ماژول هم آپلود کردم نمیاره از این سایت دانلود کردم https://github.com/PrestaShop/pscleaner https://github.com/PrestaShop/pscleaner نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 zip کنید و از بخش ماژول ها - افزودن ماژول فایل زیپ رو بهش بدید و نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MAHDAVI ارسال شده در بهمن 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 این کار رو هم کردم نمیاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MAHDAVI ارسال شده در بهمن 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 این کار رو هم کردم نمیاره راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 شاید فیلترهای ماژول هاتون فعالهفیلترهاش رو بذایرد روی: نصب شده و نصب نشده - فعال و غیر فعال - همه نویسندگان واکنش ها : amirrzd 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MAHDAVI ارسال شده در بهمن 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 اومد خیلی ممنون از راهنماییتان همیشه پیش شما خواهم بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .