matrix3x ارسال شده در بهمن 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2015 سلام دوستان، من پرستاشاپ را با ماژول 1CLICK UPDATE به ورژن (1.6.1.2) آپدیت کردم همه چیزش هم اوکی فقط مشکل جزئی دارم. در اسلایدر عکس فِلش مشخص نیست! به جای فلِش عکس مربع سفید میاد.و در زیر محصولا که علامت RATE یا همون ستاره را نشون نمیده . ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2015 آدرس سایت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در بهمن 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2015 دوست عزیز قالبتون چیه ؟آیا قالبتون با نسخه 1.6.1.2 سازگار هست یا خیر ؟مشکل از قالبتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matrix3x ارسال شده در بهمن 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2015 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .