nonokh ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 سلاممن سایت رو تو گوگل آنالیتیک ثبت کردم و کد ان رو تو ماژول گوگل انالیتیک ثبت کردم. اما در پیشحوان یه لینک به من نشون میده که میگه "پیوند به حساب آنالیزگر گوگل شما در ابزار وب مستر". وقتی کلک میکنم روش میره تو صفحه "API پکربندی امار گوگل". 1- می خواستم بدونم علت این که این صفحه میاد چیه ؟(تنظیمات گوگل اشتباه وارد کردم؟ایا)2-چطوری باید این صفحه رو پیکربندی کنم ؟3- از کجا معلوم میشه پیکربندی درست انجام شده؟ ممنون میشم لطف کنین و راهنمایی کنینعکس هم پیوست کردم واسه توضیحات کامل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 این برای نمایش آمار از طریق آنالایتیک داخل پیشخوان هستراهنمای ماژول رو دنبال کنید تا بتونید تنظیمش کنیدتوجه کنید که اگر سرور شما در ایران هست کار نخواهد کرد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .