omid.in ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 سلامموقع نصب در 56 درصد پیغام خطا میدهد و مینویسد :نمیتوان برای "image_18-cart_default" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_18-home_default" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_18-large_default" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_18-medium_default" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_18-small_default" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_18-thickbox_default" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_19" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_20" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_21" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_22" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_23" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "Dade_County" عکس ایجاد کرد برای موجودی "store" نمیتوان برای "E_Fort_Lauderdale" عکس ایجاد کرد برای موجودی "store" نمیتوان برای "Pembroke_Pines" عکس ایجاد کرد برای موجودی "store" نمیتوان برای "Coconut_Grove" عکس ایجاد کرد برای موجودی "store" نمیتوان برای "N_Miami_Biscayne" عکس ایجاد کرد برای موجودی "store" شکر خدا اون خطای تو 12 درصد را تونستم خودم حلش کنم ولی این یکی را لطفا بگید چیکار کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid.in ارسال شده در بهمن 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 یا دوباره که میزنم اینا را مینویسهنمیتوان برای "Women" عکس ایجاد کرد برای موجودی "category" نمیتوان برای "Tops" عکس ایجاد کرد برای موجودی "category" نمیتوان برای "T-shirts" عکس ایجاد کرد برای موجودی "category" نمیتوان برای "Tops_1" عکس ایجاد کرد برای موجودی "category" نمیتوان برای "Blouses" عکس ایجاد کرد برای موجودی "category" نمیتوان برای "Dresses" عکس ایجاد کرد برای موجودی "category" نمیتوان برای "Casual_Dresses" عکس ایجاد کرد برای موجودی "category" نمیتوان برای "Evening_Dresses" عکس ایجاد کرد برای موجودی "category" نمیتوان برای "Summer_Dresses" عکس ایجاد کرد برای موجودی "category" نمیتوان برای "Fashion_Manufacturer" عکس ایجاد کرد برای موجودی "manufacturer" نمیتوان برای "Fashion_Supplier" عکس ایجاد کرد برای موجودی "supplier" نمیتوان برای "image_1" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_2" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_3" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_4" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_5" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_6" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_7" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_8" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_9" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_10" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_11" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_12" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_13" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_14" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_15" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_16" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_17" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_18" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_19" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_20" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_21" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_22" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "image_23" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" نمیتوان برای "Dade_County" عکس ایجاد کرد برای موجودی "store" نمیتوان برای "E_Fort_Lauderdale" عکس ایجاد کرد برای موجودی "store" نمیتوان برای "Pembroke_Pines" عکس ایجاد کرد برای موجودی "store" نمیتوان برای "Coconut_Grove" عکس ایجاد کرد برای موجودی "store" نمیتوان برای "N_Miami_Biscayne" عکس ایجاد کرد برای موجودی "store" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 از چه هاستی استفاده میکنید ؟ هاستتون رایگانه ؟یا از روی لوکال؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid.in ارسال شده در بهمن 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 نه عزیزم رایگان نیست لطفا اگر پاسخی برای مشکل بنده دارید بفرمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 آیا از نسخه این انجمن استفاده میکنید؟ به نظر میرسه دارید بسته Quick Start یک قالب رو نصب میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid.in ارسال شده در بهمن 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 آیا از نسخه این انجمن استفاده میکنید؟ به نظر میرسه دارید بسته Quick Start یک قالب رو نصب میکنید؟بله این نسخه را دانلود کردم :دانلود پرستاشاپ پارسی 1.6.0.14 - ویرایش اول ( توصیه شده) - 21 مگابایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلاماحتمالا دسترسی هاتون مشکل داره . بهتره روی لوکال هاست نصب کنید و سپس منتقل کنید به هاست. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid.in ارسال شده در بهمن 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 ممنون بالاخره نصبش کردم فقط قالبم انگلیسیه چزوری فارسیش کنم ؟فایل قالب ÷یشفرض فارسی را از کجا بگیرم ؟اینم سایتم :http://omid.in/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 چیزی که من دارم میبینم اینه که قالبتون فارسی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zooghi ارسال شده در اسفند 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2015 من هم این مشکل رو دارم برای رفع این مشکل باید چی کار کنم ؟؟؟ اگر مشکل از هاست هست باید به پشتیبانی چی بگم؟؟ ممنونم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2015 سلامخطای 56درصد میتونه از فعال نبودن mb_string در هاست باشه ولی برای اطمینان بایدخطاهای سرور رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .