prestanode ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلامبه تازگی سایت را با پرستا شاپ نصب کردمجهت سفارشی کردن متناسب محصولاتمان باید تغییراتی در آن ایجاد کنم بعضی ها ش انجام شد اما اگر ممکن است این چند تا را راهنمایی بفرمایید1-چطوری صفحه پیشخوان را می توان ریست (صفر) کرد؟2-با لای صفحه تصویری هست که تماس تلفنی روی آن نوشته (مطابق پیوست) چطوری آن را عوض کنم؟3-پایین صفحه چیزهایی قرار دارد(مطابق پیوست) چطوری آنها را عوض کنم؟با تشکر از راهنمایی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلاممورد اولبه قسمت پیشخوان برید سمت چپ حالت پیش نمایش رو خاموش کنیدمورد دومبه قسمت ماژول ها برید و ماژول شماره تلفن در هدر پیدا کنید این موارد رو در این قسمت می تونید تغییر بدیدمورد سومبازهم باید برید به قسمت ماژول ها و ماژول بلوک های متنی با آیکون در فوتر ویرایش کنید واکنش ها : ramtin2025، hadishad و prestanode 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .