nonokh ارسال شده در بهمن 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 سلاممن ماژول پرداخت در محل رو فعال کردم تمامی مراحل به درستی انجام میشه اما در مرحله نهای که "من سفارش را تایید میکنم" رو می زنم خطای زیرو میده بهم.TCPDF ERROR: [image] Unable to get image: /img/tmp/product_mini_17_302.jpg عکسش هم پیوست کردم براتونممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nonokh ارسال شده در بهمن 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 آدرس فروشگاه : www.bimaxco.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moein170 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 سلام .من هنگامی که برای کالا "تحویل درب منزل" رو انتخاب میکنم در مرحله آخر بعد از تایید فاکتور ناگهان این ارور رو میده. افزونه رو حذف کردم بعد نصب کردم فایده نداشته .بروز رسانی هم کردم. لطفا کمکم کنید میخوام نماد بگیرم نمیتونم.این سایتمه : mazhabkala.ir TCPDF ERROR: [image] Unable to get image: /img/tmp/product_mini_17_2.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
banehir ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 سلام باید در قسمت pdfتنظیم مربوط به فاکتور pdf رو غیر فعال کنی Sent from my ALE-L21 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moein170 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 سلام باید در قسمت pdfتنظیم مربوط به فاکتور pdf رو غیر فعال کنی Sent from my ALE-L21 using Tapatalkخدا خیرت بده. بسیااااار ممنون و متشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.ghazanfari ارسال شده در خرداد 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2016 سلاممراحل خرید و پرداخت که انجام میشه در انتها که پرداخت هنگام تحویل رو انتخاب میکنند خطا میده البته سفارش به درستی ثبت میشه اما سایت خطا میده و کاربر از صحت ثبت سفارش نمیتونه مطمئن بشهلطفا یکی راهنمایی کنهخودم چک کردم دیدم تصاویر در مسیری که خطا میده به درستی وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.ghazanfari ارسال شده در خرداد 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2016 بصورت موقت با غیر فعال سازی تنظیمات PDF در بخش سفارشها مشکل برطرف شداما ممنون میشوم که راهنمایی کنید این مشکل برطرف بشه و تصاویر محصول در فاکتو و رسید حواله دیده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .