mlh_zahedi ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان من پرستای 1.6 را نصب کرده ام و یک قالب هم نیز برای ان خریدم اما بعد از نصب قالب جدید سرعت قسمت مدیریت بصورت چشمگیری کاهش یافت بصورتیکه یا باز نمیشه یا خطای "the connection was rest" صادر میشه و یا اگر هم باز بشه دکمه های دخیره لود نمیشه و من عملا نمیتونم باهاش کار کنم . از اونجایی که فکر میکردم مشکل از هاست باشه با پشتیبانی هاست مطرح کردم که اونها مشکل رو به قالب یا افزونه های نصب شده ش نصبت دادن .ایا اینجا کسی هست که بتونه به من کمک کنه ؟ با تشکر از همگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 لود بخش مدیریت چه ربطی به قالب بخش کاربری میتونه داشته باشه ؟! فکر نکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان من پرستای 1.6 را نصب کرده ام و یک قالب هم نیز برای ان خریدم اما بعد از نصب قالب جدید سرعت قسمت مدیریت بصورت چشمگیری کاهش یافت بصورتیکه یا باز نمیشه یا خطای "the connection was rest" صادر میشه و یا اگر هم باز بشه دکمه های دخیره لود نمیشه و من عملا نمیتونم باهاش کار کنم . از اونجایی که فکر میکردم مشکل از هاست باشه با پشتیبانی هاست مطرح کردم که اونها مشکل رو به قالب یا افزونه های نصب شده ش نصبت دادن .ایا اینجا کسی هست که بتونه به من کمک کنه ؟ با تشکر از همگی دوست عزیز امکانش هست اسم هاست نوع و سرویس اینترنت و ورژن دقیق پرستاشاپ و آنتی ویروس خودتون رو بگین . اخه منم همچین مشکلی داشتم که برطرف شد امروزم اینجوری بود می خوام بدونم کجاها با شما مشترکم ؟؟؟ البته اگه مشکلی نیست چون شخصی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlh_zahedi ارسال شده در اسفند 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2015 هاستم مهر هاسته ، اینترنتم اسیا تک ،پرستا 1.6 ، انتی ویروس nod32یک مسیله دیگه که هست اینه اول که قالب رو برام نصب کرده بودن ناقص نصب شده بود مثلا قسمت ماژول ها ی بلوک های ایستا و چند مورد دیگه نصب نشده بود ، اونموقع سرعت مشکلی نداشت ولی از وقتی اونارو نصب کردن سرعت پایین اومد و روزبروز هم بدتر شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در اسفند 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 هاستم مهر هاسته ، اینترنتم اسیا تک ،پرستا 1.6 ، انتی ویروس nod32یک مسیله دیگه که هست اینه اول که قالب رو برام نصب کرده بودن ناقص نصب شده بود مثلا قسمت ماژول ها ی بلوک های ایستا و چند مورد دیگه نصب نشده بود ، اونموقع سرعت مشکلی نداشت ولی از وقتی اونارو نصب کردن سرعت پایین اومد و روزبروز هم بدتر شد. دوست عزیز ایراد از هاست نبود برای من ایراد از انتی ویروسم بود . bitdefender internet seurety 2016شما هم انتی ویروس و فایروال رو غیر فعال کنید چک کنید.ضمنا سرعت مدیریت هم بالا رفت بعد از پاک کردن احساس کردم فایروال لینک ها رو چک میکرد و باعث کندی سرعت مدیریت میشد واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlh_zahedi ارسال شده در اسفند 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 خیلی ممنون از پیشنهادتون ، باشه حتما چک میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در اسفند 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2015 با سلام خدمت تمام بزرگواراناز ابتدا که از ایران سرور هاست خریدم سرعت لود مدیریت و لود سایت پایینه.گوشه پایین چپ مرورگر هم مینویسه waiting for web site ولی سایتای دیگه مثل بنز باز میشن.از اونجا که احتمال میدم مربوط به هاست باشه ایا راهی تنظیماتی چیزی داره حل بشه؟خودشون اول زیر بار نمیرفتن میگفتن از شماست.درصورتی که تمام ماژول های اضافه حذف از سرورو فایر وال غیر فعاله.حدود دو ماهه اینطوریه.به نظرتون باید هاست عوض بشه؟ممنون میشم در اسرع وقت پاسخ بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در اسفند 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2015 البته خود سایت 8 ثانیس با حجم 1.5 مگ ولی لود داخل مدیریت شاید واسه یک ذخیره 10 ثانیه طول بکشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlh_zahedi ارسال شده در اسفند 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 سلام من که مشکلم با غیر فعال کردن انتی ویروس حل نشد و همچنان هست.من خودم که اول فکر کردم از هاستم باشه ولی بعد که باهاشون مطرح کردن گفتن مشکل از ما نیست و خب دیدم خودشون هم پرستا شاپ ارایه میدن واسه همین فکر نمیکنم مشکل از هاستم باشه . البته هاست من مهر هاسته .من در رابطه با خودم فکر میکنم مشکل از ماژول های نصب شده باشه ولی خب نمیشه هم پاک کنم چون اگز پاک کنم که نمیتونم باهاش کار کنم . فکر کنم اصلا قالبی که خریدم مشکل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 اگر حدس میزنید مشکل از قالبتونه کافیه یکبار سایتتون رو بذارید روی قالب پیش فرض اگر مشکلتون حل شد متوجه میشید که مشکل از قالبه واکنش ها : mlh_zahedi و saeed.5570 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در اسفند 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 درمورد من چی جناب ادمین؟من که از اول سرعتم پایینه!!!از ایران سرور باید بیام بیرون یعنی؟تنظیمی داره هاست که خوب بشه؟خود سایتم بهینس و ماژول اضافی رو همشو پاک کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 سلامایران سرور تا به حال مشکلی نداشته و بعید میدونم مشکل از سرور باشه. معمولا یکی از دلایل کنید در بخش مدیریت ، اینترنت مزخرف ایران هست. با فیلتر شــکن چک کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر. یا اینکه از اینترنت یک شرکت دیگه بررسی کنید. موفق باشید واکنش ها : saeed.5570 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlh_zahedi ارسال شده در اسفند 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2015 سلام ادمین جان خیلی ممنون ، به پیشنهادتون عمل کردم ، مشخص شد مشکل از قالب بود ، قالب و که دیفالت کردم سرعتش درست شد.ولی حیف شد اخه اون قالبو خیلی دوست داشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2015 کدوم قالب رو استفاده میکردین ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlh_zahedi ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 از قالبای شما نیست از یه سایت دیگه خریدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 باید از پشتیبان قالبتون راهنمایی بگیرید برای رفع مشکل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlh_zahedi ارسال شده در اسفند 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2015 پشتیبانش جواب نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2015 پس متاسفانه باید از خیر قالب بگذرید واکنش ها : mlh_zahedi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlh_zahedi ارسال شده در اسفند 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2015 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2016 منم مشکل کندی پیدا کردمچندوقته دیگه خیلی داغون شده. هم صفحات دیر لود میشه هم دکمه ذخیرهخیلی بد شده. کلی وقت آدم می گیرهچکار باید بکنیممن آنتی ویروس ندارم. سرعتش تا چندوقت قبل خوب بود الان خیلی افتضاح شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2016 یک ماژول به اسم مهارت فروشندگی هست ، اونو غیرفعال کنید ، ضمنا برخی ماژول ها کدها و فایل هایی به بخش مدیریت اضافه میکنند ، ببینید اخیرا چه چیزی نصب کرده اید ، ماژول های غیراستاندارد و عمدتا رایگان هم مشکل ساز میشوند واکنش ها : Fahime1992 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .