puzzelfix ارسال شده در اسفند 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2015 با سلام لطفا کامل بخوانیددر محیط مدیریت من وقتی حافظه موقت رو پاک میکنی در قسمت کارایی صفحه سفید میشهو باید برای از قسمت کش هاست فایل class.php رو پاک کنی تادوباره محیط مدیریت بیادچطور میشه این مشکل رو حل کردکارهای انجام شده : پاک کردن تمامی ماژول های رایگان نصب شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 دیباگ رو روشن کنید ببینید بجای صفحه سفید چه چیزی نمیاش میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 دیباگ رو رشن کردم این ارور رو میدهFatal error: Call to undefined method Module::getPaymentModules() in /home/puzelir/public_html/override/classes/Hook.php on line 227 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 این مشکل رو یکی از ماژول هاتون (احتمالا یکی از ماژول های مربوط به پرداخت) ایجاد کرده که اوررایدش مشکل ساز شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 برای تست که بهفهمم کدومه1-کاملا حذف بشه از هاست2- فقط حذف نصب بشه3-غیر فعال بشهکدومو بزنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2015 فکر میکنم غیر فعال کردن هم برای شما جواب میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2015 تمام ماژول های پرداخت حذف نصب شدن به جز ماژول پرداخت یات پریتا استور ولی همچنان ارور پا برجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2015 پس تیکت بزنید برای بررسی چیز دیگری به ذهن من نمیرسهشاید سایر دوستان راه حلی بلد باشن. البته که حتما آقای شاد یا میرعلایی بهتر میتونن از من راهنماییتون کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 سلام امروز بعد از ارتقا به 1.6.2 صفحه مدیریت سفید میاد بعد ا ز روشن کردن دیباگ ارور زیر رو دارمline 3757 که گفته چیزی نداره خط آخرش هست در اون پوشه http://uupload.ir/files/ily9_000.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 ماژول inixframe رو اگر استفاده نمیکنید پاک کنید (فکر نمیکنم از ماژول های پیش فرض پرستا باشه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .