nonokh ارسال شده در اسفند 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 سلاممن شاخه های محصولات رو تعریف کردم اما تمامی محصولات زیر مجموعه شاخه "خانه " هستندمشکلی که الان واسه من پیش اومده وقتی در منوی افقی روی منوی "خانه" با موس میرم تمامی شاخه در زی منوی خانه نمایش داده می شوند.چطوری می تونم چند شاخه مجزا مثل شاخه "خانه" تعریف کنم ؟؟ممنون میشم کمک کنین عکس هم پیوست کردم با کادر آبی مشخص کردم مشکلم چیه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nonokh ارسال شده در اسفند 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 عکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 ایشون رو تلفنی راهنمایی کردم اما برای سایر دوستانی که مشکل مشابه دارن راهکار اینه که اون شاخه خانه رو از توی ماژول منوی افقی حذف کنید، سپس به انتهای صفحه ماژول مراجعه کرده و یک لینک سطح بالا با عنوان "خانه" و لینک فروشگاهتون http://yourshopname.comاضافه کنید سپس اون رو به منوی افقی تون بیافزایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .