armindel ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 ديروز يه كاربرم رو حذف كردم .يه ارور داد .الان موقع اضافه كردن كاربر اين پيغامو ميدهخطایی هنگام ساخت شئ رخ داد. employee (Failed to read auto-increment value from storage engine)الان موقع حذف محصول هم اين پيغامو ميدهخطایی هنگام حذف رخ داد.موقع نسخه برداري از محصول هم اين پيغامو ميدهخطایی هنگام ساخت شئ رخ داد.موقع آپلود عكس محصولم اين پيغامو ميدهپلوپز 1.8 لیتر گیپسون 24 کاره 860W GS-RC830.jpg : خطایی هنگام ساخت تصویر اضافی رخ داد.لطفا مكم ك ديباكم گرفتم لطفا ملاحضه كنيدلطفا كمك كنيد با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 خطا از دیتابیستون هست باید بررسی بشه. بازم منتظر نظر سایر دوستان باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armindel ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 اگه كسي بتنونه كمك كنه ممنون ميشم من هرچي سرج ميكنم راه حل پيدا نكردم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2015 بنظر من هم خطا از دیتا بیس تان هستپیشنهاد می کنم از سایت تان بک آپ و از دیتا بیس تان Export بگیرید و در یک هاست دیگر حتی هاست رایگان نصب و تنظیم کرده و تست کنید تا ببینید مشکل از اس کیو ال هاست تان هست یا نه. اگر مشکل تان پا بر جا بود بک آپ قبلی تان از دیتا بیس را در یک دیتا بیس جدید خالی ایمپورت کنید و تست کنید فکر می کنم مشکل تان رفع شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .