warface ارسال شده در اسفند 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2015 سلامظاهرا پرستاشاپ دچار یک مشکل قدیمی هست که در ادامه این مشکل را توضیح می دهم:1. یک کالا در فروشگاه خود انتخاب کنید و به بخش ویرایش آن بروید.2. در قسمت مقادیر، مقدار آن را "1" قرار داده و وضعیت "زمانی که موجود نیست" را روی "رد سفارشات" تنظیم و ذخیره کنید.3. به بخش کاربری فروشگاه رفته و آن کالا را به سبد خرید اضافه کنید.4. به ویرایش آن محصول بازگشته و موجودی آن را صفر "0" کنید.5. برای پرداخت آن محصول اقدام کنید. ---> آیا پرستاشاپ امکان پرداخت را به شما می دهد؟ یعنی اجازه ی دیدن درگاه بانکی را به شما می دهد؟ <---در صورتی که این کار را انجام دادید، لطفا پاسخ مثبت یا منفی خود را به همراه نسخه ی پرستاشاپ خود در این جا درج کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در اسفند 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2015 بلی - 1.6.1.0 انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در اسفند 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2015 از مدیریت پیشرفته استفاده کنید ببینید باز هم همین مشکل وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sam302 ارسال شده در اسفند 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2015 من مشکل دارم با درگاه پرداخت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در اسفند 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2015 من مشکل دارم با درگاه پرداخت سعی کنید اولا مشکلتون رو کامل و واضح و مفهوم بیان کنید. ثانیا مرتبط با تاپیک پست بذارید. اینطوری مشکلاتتون زودتر رفع میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .