mahdismarket ارسال شده در اسفند 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2015 سلام. وقتتون بخیرمن میخوام یک لندینگ پیج طراحی کنم مربوط به خبرنامه هست.بعد میخواستم بدونم که از چ لینکی در پرستاشاپ جهت عضویت در خبرنامه استفاده میشه .منظورم این هست مثلا یک صفحه html طراحی کنم بعد یک قسمتش رو بزارم که بازدیدکننده ایمیل و شماره تماس وارد کنه و ثبت نام کنه و ایمیلی حاوی متن دلخواه من براش ارسال بشه .حالا میخواد ی متن باشه میخواد یک فایل همراه متن باشه.این ایمیل و شماره تماس کجا ثبت میشه که بعد بشه ازش استفاده کرد ؟؟اصلا میشه شماره تماس رو هم گرفت یا خیر ؟؟لطفا پاسخی کامل در این باره به من بدیددر سیستم پرستاشاپ چ طور این کار ممکن هست لطفا کمک کنید خیلی مهم هست این موضوع.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2015 دوست من پرستاشاپ یک سیستم ماژولاره. ثبت نام در خبرنامه با استفاده از لینک انجام نمیشه بلکه خبرنامه یک فرم داره که بعد از ثبت ایمیل اون رو در دیتابیس ذخیره میکنه. میتونید نام دیتابیس رو از ماژول blocknewsletter پیدا کنید و در اون فرم بعد ثبت نام در خبرنامه مثل ماژول اون رو در دیتابیسش ذخیره کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emertad ارسال شده در اسفند 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2015 سلام می خواستم ببینم که چطوری میشه یک ایمیل تبلیغاتی انبوه به کلیه ایمیل های که در ماژول خبر نامه جمع شده ایمیل بفرستیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2015 سلامباید از ایمیلها خروجی بگیرید و با استفاده از سیستمهای ارسال انبوه ایمیل بفرستید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .