puzzelfix ارسال شده در اسفند 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2015 با سلامدر اینجا قصد دارم مسائل مهمی را که شاید اکثر فروشگاه داران رعایت نمیکنند را در مورد سئو و اهمیت آن بیان کنمشاید بارها برای شما پیش آمده که سایت شما را گوگل نشناخته استویا رتبه خوبی مثل 2000 داشتید و دباره تنزل کردید به رتبه مثلا 12000علت این اتفافات چیست؟در اینجا تمامی این مسائل را بررسی خواهیم کرد پس لطفا این پستها رو دنبال کنیداین پست مطالب تماما کپی شده از سایت اقای نورهانی مدیر سایت سئو هست واکنش ها : nasimparsi و jafar1374 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 استفاده از popup آری یا خیر؟در این برنامه شنبه اول هفته علی نورهانی به بررسی پاپ آپ ها و نحوه جمع آوری اطلاعات علاقه مندان سایت می پردازد.پیشنهاد می کنیم این برنامه را مشاهده کنید. لینک ویدیو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MiaMode ارسال شده در فروردین 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2017 استفاده از popup آری یا خیر؟ در این برنامه شنبه اول هفته علی نورهانی به بررسی پاپ آپ ها و نحوه جمع آوری اطلاعات علاقه مندان سایت می پردازد. پیشنهاد می کنیم این برنامه را مشاهده کنید. لینک ویدیو سلام فیلم رو دیدم ولی من نمیدونم چطوری توضیحات متاتگ رو تغییر بدم از بخش سئو و url ها index رو ویرایش کردم ولی گوگل بازم نمیاره سایت من http://miamode.ir تو گوگل سرچ کنین میبینین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .