میلاد ارسال شده در اسفند 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2015 سلام موقع نصب پرستا جدیدترین نسخه 1.6.1.2 خطا تنظیم اطلاعات فروشگاه میدهخیلی فوری نیاز دارماراده دهنده هاست میهن وب هاسته که خیلی اذیت میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در اسفند 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2015 خطا رو کامل تشریح کنید. یا حداقل عکس از خطا بذارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
میلاد ارسال شده در اسفند 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 خطا رو کامل تشریح کنید. یا حداقل عکس از خطا بذارید. خطا رو پیدا کردم از فایل استان ها هستشبرا همین اطلاعات فروشگاه رو روی کشور امریکا تنظیم کردم و نمطقه زمانی ایران بعد نصب همه چی درست کردم و الان فقط لنگ استان ها هستم حوصله ندارم بشینم دونه دونه وارد کنم..الان برای استان ها چکار کنمبقیه استان ها موجود نیستhttp://upload.tehran98.com/upme/uploads/4a19377d33478a941.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 بومی سازی - بومی سازیکشور ایران رو انتخاب کنید و گزینه هایی که میخواهید اضافه بشن مثل: استان ها، واحدهای پولی و ... رو انتخاب و ذخیره رو بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
میلاد ارسال شده در اسفند 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 بومی سازی - بومی سازیکشور ایران رو انتخاب کنید و گزینه هایی که میخواهید اضافه بشن مثل: استان ها، واحدهای پولی و ... رو انتخاب و ذخیره رو بزنید وقتی از بومی سازی وارد کردن استان ها رو تیک میزنم این اتفاق میفتهhttp://upload.tehran98.com/upme/uploads/3be81f8956c4142c1.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
میلاد ارسال شده در اسفند 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 چهار محال و بختیاری و سیستان بلوچستان و کهگیلویه بویر احمد خیلی طولانی هستند و بین 0 تا 32 نیستندامکان داره از ارائه دهنده هاست مشکل باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
میلاد ارسال شده در اسفند 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2015 کسی نیست کمک کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .