zooghi ارسال شده در اسفند 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2015 سلام برای اینکه یک لگو رو بیاریم اول اسلایدر باید چی کار کنیم ؟ من هرچی گشتم گزینه ای نبود.کلا از کجا میشه نحوه ی چیدمان لوگوها رو به دلخواه تنظیم کرد ؟ممنونم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2015 لینکی از سایتتون؟ کدوم ماژول رو دارید استفاده میکنید؟بدون هیچ اطلاعاتی که نمیشه راهنمایی کرد دوست من واکنش ها : zooghi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zooghi ارسال شده در اسفند 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 لینکی از سایتتون؟ کدوم ماژول رو دارید استفاده میکنید؟بدون هیچ اطلاعاتی که نمیشه راهنمایی کرد دوست من ماژول همراه قالب بارمان موجود در بازارچه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 منظورتون از لوگو ترتیب اسلایدهاست؟ اگر بله با مراجعه به پیکربندی ماژول میتونید اون ها رو با موس به ترتیب دلخواه بچینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zooghi ارسال شده در اسفند 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 منظورتون از لوگو ترتیب اسلایدهاست؟ اگر بله با مراجعه به پیکربندی ماژول میتونید اون ها رو با موس به ترتیب دلخواه بچینید دقیقا مشکل همینجاست تو پیکر بندی که چیزی نداره فقط ذکر کرده تو تلبت یا تو موبایل چندتا رو نشون بده یا اتو پلی داشته باشه یا نه ...ولی اگر منظورتون کاتالوگ > تولیدکننده ها باشه همه ی گزینه ها رو داره ولی این شکل فلش چهار طرفه رو نداره تو این ماژول ... بر اساس حروف الفبا نمایش میده.چاره چیه ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2015 چاره اینه که از همونجایی که ماژول رو تهیه کردید پشتیبانی بگیرید من فکر کردم در ماژول پیش فرض پرستا چنین مشکلی دارید واکنش ها : zooghi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .