nbastreet ارسال شده در اسفند 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2015 سلام.بنده از نسخه 1.6.1.2 پرستاشاپ و یک قالب اورجینال به نام supershop استفاده می کنم.مشکلی که هست اینه که وقتی در قسمت ماژول ها، پیکربندی یک ماژول رو انتخاب می کنم و به اون صفحه منتقل میشم، در لیست ماژول چند گزینه وجود دارد که دکمه های ویرایش و حذف برای این لیست عمل نمی کند (که با کلیک روی آن ها باید پاپ آپ باز بشه) اما در بالای لیست یک دکمه برای ایجاد مورد جدید وجود دارد که اون دکمه عمل میکنه و پاپ آپ بدون مشکل باز میشه!!در نسخه انگلیسی پرستاشاپ بررسی کردم هیچ مشکلی وجود نداشت و همه موارد به درستی عمل می کرد!فکر می کنم مشکل از جی کوئری باشه اما نمیدونم مشکل دقیق رو چطور پیدا کنم که اون رو رفع کنم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 در نسخه انگلیسی بررسی کردید یعنی چطوری بررسی کردین؟ نسخه فارسی رو مجدد در جایی نصب و دوباره تست کنید مشکل هست یا خیر.ممکنه از راست چین بودن صفحه باشه که میتونید موقت غیرفعالش کنید. بومی سازی » زبان هادوم اسمی از ماژول نبردید و من فکر میکنم ماژول شما از ماژول های قالب هست که پشتیبانی اون به این انجمن مربوط نیست. Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : nbastreet 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nbastreet ارسال شده در فروردین 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2016 در نسخه انگلیسی بررسی کردید یعنی چطوری بررسی کردین؟ نسخه فارسی رو مجدد در جایی نصب و دوباره تست کنید مشکل هست یا خیر.ممکنه از راست چین بودن صفحه باشه که میتونید موقت غیرفعالش کنید. بومی سازی » زبان هادوم اسمی از ماژول نبردید و من فکر میکنم ماژول شما از ماژول های قالب هست که پشتیبانی اون به این انجمن مربوط نیست. Sent from my Xperia using Tapatalk pro با غیرفعال کردن راست چین بودن صفحه مشکل برطرف شد ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .