puzzelfix ارسال شده در اسفند 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2015 ایا این امکان وجود دارد تا برای تک تک شاخه ها فید جداگانه درست کردچون ظاهرا الان فقط برای صفحه اصلی درست می کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 سایت پرستا یه ماژول داره که تعیین میکنه از کدوم شاخه ها فید بگیره و چه گزینه هایی رو فیلتر کنه و بعد یک فایل XML خروجی میده این فایل رو در کجا باید قرار داد تا فید خونده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 جستجو کردین؟قبلا در انجمن در موردش بحث شده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 جستجو کردم خیلیم زیاد ولی مطلب مورد نظر بنده نبود علت rss که نیاز دارم بدین صورت می باشد:بنده یک نرم افزار اندروید دارم که می خواهم در هر شاخه با توجه به rss نام محصول به همراه قیمت و لینک نمایش داده شود ولی rss پرستا اینکارو انجام نمی دهددر سایت پرستاشاپ یک ماژول بود که فید حرفه ایی با توجه به شاخه ها تولید می کرد و یک فایل خروجی با پسوند xml میدادحالا چطوری میشه کاری کرد که این xml رو پرستا بخونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .