arnaak ارسال شده در اسفند 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 سلام خدمت دوستان یه مشکل عجیبی برام پیش اومده. من میخواستم که چندتا از ترجمه های ماژول رو تغییر بدم - وقتی از ترجمهخ ها قسمت ماژول رو انتخاب کردم پیغام داد تا MAX... کمه و باید زیاد بشه! اینجا یکی از دوستا پیشنهاد داد تا این خط رو توی httacess بنویسم:php_value max_input_vars 10000بعد اینکه ذخیره کردم تونستم وارد بشم و ترجمه رو درست کنم.اما امروز دوباره دیدم که ترجمه های که قبلا سالم بوده هم بهم ریخته ! وقتی خواستم وارد ترجمه ماژول بشم ، نشد و وقتی httacess رو چک کردم اون خط کد وجود نداشت! وقتی دوباره کد رو وارد کردم بدون هیچ تغییری توی ترجمه ها مشکل حل شد! امیدوارم تونسته باشم توضیح بدم !برای رفع این مشکل چکار کنم؟ چجرا اون خط حذف میشه و چکار کنم حذف نشه؟ و اصلا چکار کنم به اون احتیاج نداشته باشم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 سلامباید در فایل php.ini اعمال بشه تا همیشگی باشه و تغییر نکنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arnaak ارسال شده در اسفند 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2015 سلامباید در فایل php.ini اعمال بشه تا همیشگی باشه و تغییر نکنه موفق باشید میشه بیشتر توضیح بدین؟ کجا باید اضافه کنم دقیقا؟ بادی ، هد یا جای دیگه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .