vejdan ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 عزیز شما با هموار کار نکردین،وقتی شخص آنلاین پرداخت کرد دیگه احتیاجی به هموار نیست شما محصولو میبری پست اونجا بسته بندی میشه بدون فاکتور و به صوررت معمولی ارسال میشه به همین راحتی!!!پس من این ماژول رایگان پی لاین... نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟آخه من این سوال اگر یادتون باشه قبلا پرسیده بودم گفته بودین این امکان درصورت استفاده از هموار امکان پذیر نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گفتن این که امکان پذیر نیست به این معنی نیست که مشکل برای فروشگاهت ایجاد میشه که نشه حلش کرد.اون موقع این ماژول نبود و مشکلاتی ایجاد میشد.بازهم شما دارید سوال میکنید در حالی که متونید به راحتی تست کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bazakshop ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 سلام من تازه این ماژول هموار رو نصب کردم اما زمانی که کالایی به سبد خریدم اضافه میشه ،بعد که میخوام وارد سبد خریدم بشم ،مینویسه که سبد خریدتان خالی است میتونید کمکم کنید این هم آدرس سایتم www.bazakshop.ir با سپاس از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 سلام الان امتحان کردم محصول به سبد خرید اضافه شد وقتی هم وارد سبد خرید میشم محصولات اضافه شده رو نشون میده.کش مرورگرتون رو خالی کنید یا با مرورگر دیگه ای امتحان کنید. واکنش ها : bazakshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bazakshop ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 ممنون خیلی لطف کردید اما مراحل خریدم نمیدونم چرا تکمیل نمیشه با فایر فاکس کار میکنم . با اکسپلورر و کروم که اصلا سبد باز نمیشه امکانش هست یک خرید سوری انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید؟ خسته شدم الان یک هفته هست درگیر این هستم ممنونم ازتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 موقع تکمیل خرید مشکل داره برای بررسی فنی میتونید تیکت بزنید. https://ipresta.ir/support/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .