h_bolhasani_28 ارسال شده در اسفند 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2015 با سلام.من فروشگاه خودم رو سال گذشته بردم بالا و بانک ملت هم کار میکرد... تا اینکه سایت بعلت مشکلاتی دان شد و امسال دوباره بردمش بالا با همون محتواهای سال قبلی و از همون هاست قبلی استفاده کردم...الان فقط ماژول بانک ملتش خطای IP نامعتبر است رو میده... الان مشکل اینه که IP سرور عوض شده؟ چطوری میتونم درستش کنم؟ممنونمن از بانک هم پرسیدم که ممکنه ترمینال آیدی عوض شده باشه؟در جواب اینو گفتن : خیر طراح سایت از سرور پینگ نماید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2015 از مدیر هاست آی پی جدید رو بگیرید و به به پرداخت ارائه کنید تا آی پی رو عوض کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadrahmani74 ارسال شده در آذر 30، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2018 حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .