mor ارسال شده در اسفند 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2015 با سلامامروز واسه محصولات چنتا عکس اضافه کردم.یه سری هم به تنضیمات تصاویر زدم یه سری تغییرات دادم.بعد چند دقیقه خواستم یکی از عکسهای یکی از محصولاتو حذف کنم، اصلا انگار دکمه حذف کار نمیکنه.هیچ عکس العملی نشان نداد.بعد خواستم خود محصول رو حذف کنم دیدم اون هم به همین شکله.ایجاد دوباره تصاویر بند انگشتی اینطوری شده.permisien هار هم بررسی کردم مشکلی نداشت.نسخه پرستا هم 1.6.0.14 هستش.ممنون میشم هرکدوم از دوستان تجارب گرانقدرشو در این مورد بیان کنه و منو راهنمایی کنه.سوال بعد اینکه این مشکلات یهو از کجا سردرمیارن؟ایا این نسخه پرستا غیرپایداره یا قضیه چیه؟ واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در اسفند 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2015 دوستان از یه سیستم دیگه رفتم حل شد.یعنی از مرورگرم بود؟ واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .