shahhamid ارسال شده در اسفند 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2015 من میخام در قسمتی که کاربران عضو می شوند چندتا فیلد را حذف کنم (از قبیل تاریخ تولد و آدرس و کد پستی و غیره)ایا امکانش هست . ؟از کجا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2015 سلاماز بخش مدیریت محصول ، تب شخصی سازی میتونید این کار رو انجام بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahhamid ارسال شده در اسفند 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 سلاماز بخش مدیریت محصول ، تب شخصی سازی میتونید این کار رو انجام بدید موفق باشممنون از راهنمایتان.ولی مشکل بر طرف نشد منظور من در قسمتی است که کاربران عضو می شوند.و اطلاعات خود را وارد می کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahhamid ارسال شده در اسفند 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 سلاماز بخش مدیریت محصول ، تب شخصی سازی میتونید این کار رو انجام بدید موفق باشید.ممنون از راهنمایی تان.ولی مشکل برطرف نشد . محصولات من به صورت مجازی به فروش میرسه.میخام در بخش مرحله خرید اطلاعات اضافی از قبیل آدرس و کد پستی و غیره حذف بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 امکانش به صورت پیش فرض نیستماژول سبدخرید فایل در بازارچه موجوده میتونید نگاهی بندازید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .