saeed.5570 ارسال شده در اسفند 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2015 با سلام خدمت دوستان محترممن خواستم از ماژول فید پرستاشاپ برای نمایش عناوین وبلاگم در قسمت فوتر سایت استفاده کنم.ولی پیغام خطا میده که ادرس فید نمیتونه یک ادرس از خود دامنه سایت باشه.چارش چیه؟باسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2015 از کوتاه کننده های لینک استفاده کنید و اون لینک رو بهش بدید واکنش ها : saeed.5570 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در اسفند 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 جناب ادمین اینکار رو انجام دادم. باز پیغام میده.دوباره سرچ کردم دیدم اقا بهمن توی یک تاپیک یک ماژول رو ویرایش کرده بودن ولی ماژول ایشون هم همین پیغامو میداد.لطفا اگه راهی هست دریغ نفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 چیزی به ذهن من نمیرسه منتظر نظر سایر دوستان باشید واکنش ها : saeed.5570 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در اسفند 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 دوستان نظری ندارن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در اسفند 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2015 کسی پیدا بشه کمک کنه ثواب داره!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در فروردین 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2016 دوستان کسی نیس help کنه؟!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در فروردین 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2016 دوستان پیدا کردم مشکل رو لینک فید سایتمو به یک کوتاه کننده url دیگه جز گوگل دادمادرس رو به این صورت بدین:اولا با http باید باشهثانیا ادرس فید سایت رو بدین نه ادرس خود سایتبرای سیستم ورد پرس ادرس فید به این صورتهhttp://mysite.com/feedبا تشکر از ادمین عزیز که منو راهنمایی کردن از کوتاه کننده ادرس استفاده کنم واکنش ها : ramtin2025، barati_a و admin 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .