welcome-2-hell ارسال شده در اسفند 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2015 با سلام من اولین بار است که قصد راه اندازی یک فروشگاه با پرستاشاپ را دارم، میخواستم بدونم که دو امکانی که مد نظر من است را دارد ؟ 1- اینکه یک فروشگاه چند فروشنده با پنل و امکانات خودش را داشته باشد و هر فروشنده بتواند در فروشگاه من محصولات مخصوص خودش را بگذارد، به این شکل که محصولات فروشگاه پرستا شاپی من متشکل شده از محصولات چندین فروشگاه که خود فروشندگان با پنل خودشان وارد کردند باشد. 2- امکانات بازاریابی داشته باشد به این شکل که مثلا اگر وب مستری سایتش پر بازدید باشد یک بنر حاوی لینک بازاریابی خودش در سایتش قرار دهد و با هر محصول خریداری شده با لینک وی درصدی سود در پنل بازاریابی او در فروشگاه من ثبت گردد. ممنون میشوم مرا راهنمایی فرمایید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 1. به صورت پیش فرض چنین امکانی وجود نداره و باید براتون ماژول نوشته بشه2. امکان بازاریابی با لینک داره. آموزش کار با بخش بازاریابی پرستا در انجمن موجوده جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gtprober ارسال شده در مهر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2016 1. به صورت پیش فرض چنین امکانی وجود نداره و باید براتون ماژول نوشته بشه2. امکان بازاریابی با لینک داره. آموزش کار با بخش بازاریابی پرستا در انجمن موجوده جستجو کنید سلاممن هم همچین ماژولی رو لازم دارم که چندین برند به عنوان فروشنده در سایت من اقدام به فروش نمایند .اگر امکانش هست راهنمایی کنیدواینکه اصلا همچین ماژولی قابل اجرا روی سیستم پرستا شاپ هست یا خیرباتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gtprober ارسال شده در مهر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2016 با سلاممن اولین بار است که قصد راه اندازی یک فروشگاه با پرستاشاپ را دارم، میخواستم بدونم که دو امکانی که مد نظر من است را دارد ؟1- اینکه یک فروشگاه چند فروشنده با پنل و امکانات خودش را داشته باشد و هر فروشنده بتواند در فروشگاه من محصولات مخصوص خودش را بگذارد، به این شکل که محصولات فروشگاه پرستا شاپی من متشکل شده از محصولات چندین فروشگاه که خود فروشندگان با پنل خودشان وارد کردند باشد.2- امکانات بازاریابی داشته باشد به این شکل که مثلا اگر وب مستری سایتش پر بازدید باشد یک بنر حاوی لینک بازاریابی خودش در سایتش قرار دهد و با هر محصول خریداری شده با لینک وی درصدی سود در پنل بازاریابی او در فروشگاه من ثبت گردد.ممنون میشوم مرا راهنمایی فرمایید.با تشکر سلاممن هم همچین ماژولی رو لازم دارم که چندین برند به عنوان فروشنده در سایت من اقدام به فروش نمایند .اگر امکانش هست راهنمایی کنیدواینکه اصلا همچین ماژولی قابل اجرا روی سیستم پرستا شاپ هست یا خیرباتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2016 سلامماژول خاصی لازم داره که همکارم در حال نوشتنش هست ولی به دلیل حجم کاری ، زمان دقیق پایان کار مشخص نیست . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babi82 ارسال شده در مهر 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2017 سلام ماژول خاصی لازم داره که همکارم در حال نوشتنش هست ولی به دلیل حجم کاری ، زمان دقیق پایان کار مشخص نیست . موفق باشید این ماژول توسط knowband موشته شده ولی ورژن free هست و گزینه ها غیر فعال میباشند. با تغییر کد view template ماژول فعال خواهد شد. چون کد ماژول کامل میباشد. https://www.knowband.com/prestashop-free-marketplace-modules نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .