andria ارسال شده در اسفند 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2015 سلامپس از انتقال فروشگاه به لوکال با خطای زیر مواجه شدمدیباگ روشن میباشد و خطا در بخش ماژول میباشدFatal error: Uncaught --> Smarty: Unable to load template file 'controllers/modules/modal_translation.tpl' <-- thrown in E:\xampp\htdocs\XXX\tools\smarty\sysplugins\smarty_internal_templatebase.php on line 129[PrestaShop] Fatal error in module file :E:\xampp\htdocs\XXX\tools\smarty\sysplugins\smarty_internal_templatebase.php:Uncaught --> Smarty: Unable to load template file 'controllers/modules/modal_translation.tpl' <-- thrown نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
andria ارسال شده در اسفند 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 جواب پیدا شد - انشا الله برای بقیه دوستان کارآیی داشته باشهپوشه theme مدیریت از پرستاشاپ برداشتم و رو پوشه theme خودم جایگذین کردمالیته من چیزی از قالب مدیریت حذف نکرده بودم و تنها از هاست لینوکس به ویندوز آورده بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 احتمالا فایل های این پوشه کامل انتقال پیدا نکرده بوده. ممنون که راهکار رو با سایر دوستان به اشتراک میذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
andria ارسال شده در اسفند 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 فایل ها به صورت کامل انتقال داده شدنمشکلی که بود, فایل بک آپ روی هاست; با فرمت tar.gz بود که وقتی بک آپ با این پسوند روی لوکال در ویندوز انتقال میدیم ممکنه چنین مشکلاتی پیش بیاداگر بک آپ با پسوند zip به لوکال موجود در ویندوز انتقال داده میشد اینجوری نمیشدهمین مورد برای سیستم مدیریت محتوای جوملا قبلا تجربه کرده بودم که یک بسته از همون نسخه با پسوند zip اکستر کردم و سایت از نظر پرمیژن تغییر کرد واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .