taher67 ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 سلام دوستان و اساتیدوقتی کسی در سایتم عضو میشه هیچ ایمیلی براش ارسال نمیشه در خبر نامه هم همین مشکل رو دارمتو انجمن هم سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 مشکل بیش از حدعجیبه به نظر میرسه مشکل از هاستتون باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 سلامدر بخش تنظیمات >> تماسها : نباید ایمیل شما از سرویس دهنده های معروفی مثل گوگل و یاهو و ... باشه . ترجیحا از دامنه فروشگاه یک ایمیل بسازید : [email protected]اگه این رو رعایت کردید و باز هم مشکل دارید باید به هاستتون تیکت بزنید تا بررسی کنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در اسفند 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 ممنون مشکل حل شد گفته دوست عزیزمون Ramtin رو انجام دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در فروردین 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 با سلاممنم همین مشکل رو دارم در تماسها از تنظیم info استفاده کردم یک پیام تستی ارسال کرد ولی موقع ثبت نام و کم بود محصول و ارسال سفارش مشتری ایمیلی ارسال نمی کنه .در ضمن من از هاست ایران و دایرکت ادمین استفاده می کنم .قابل ذکر هست که فروشگاه دومم که با همین فروشگاه راه اندازی شده و در cpanel و هاست آلمان هست و تنظیمات هر دو یکی هست ولی ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 سلامباید تیکت بزنید تا بررسی بشه موفق باشید واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 سلام کسی نیست راهنمایی کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .