taher67 ارسال شده در اسفند 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 سلاممن دیروز در قسمت seo & url دامنه فروشگاهم رو از iranglasses.com به www.iranglasses.com تغییر دادم . (فقط www اضافه کردم)الان که با iranglasses.com وارد مدیریت میشم در پیشخوان اخطار میده شما در حال حاضر با نام دامنه زیر متصل هستید iranglasses.comاین با نام ثبت شدهی دامنه در تب "SEO و URLها"، متفاوت است. اگر این دامنهی اصلی شماست، لطفاً اکنون آن را تغییر دهید.ولی اگر با www.iranglasses.com وارد مدیریت بشم گیر نمیده. در ضمن وقتی در گوگل سرچ میکنم www.iranglasses.com سایتم رو لیست نمیکنه ولی اگه iranglasses.com سرچ کنم سایتم رو لیست میکنه اگه ممکنه راهنمایی کنید چکارکنم ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 اون پیام مهم نیست و طبیعیه. با www وارد مدیریتتون بشید از این به بعددر گوگل هم لحظه ای تغییرات ثبت نمیشن. کمی صبر داشته باشید و در وبمستر تغییرات رو ثبت کنید واکنش ها : taher67 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در اسفند 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 اون پیام مهم نیست و طبیعیه. با www وارد مدیریتتون بشید از این به بعددر گوگل هم لحظه ای تغییرات ثبت نمیشن. کمی صبر داشته باشید و در وبمستر تغییرات رو ثبت کنیدامکانش هست بفرمایین چگونه تغییرات را در وبمستر ثبت کنم (از کدام قسمت؟) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seyedhamzeh ارسال شده در مهر 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2017 منم این مشکل رو دارم بدیش اینه که اساسا با www وارد سایت نمیشه!!! خوب نیست لطفا راهنمایی کنید www.easinst.ir easinst.ir نگاه کنید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2017 سلام شما هر آدرسی رو که قصد استفاده دارید در بخش تنظیمات -> سئو و urlها ثبت کنید تا سیستم بهتون هشدار نده بهتره آدرس بدون www باشه تا لینکهای سایتتون کوتاهتر باشه موفق باشید واکنش ها : taher67 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .