mohammad590 ارسال شده در مهر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 سلام ماجوله جدیدو نصب کردم ولی هر کاری کردم نرفت جایی که میخواممیخوام جاش مثله قالبه اصلی باشه (قالب پارمیس) اوکی شد نیازی به نصب ماجول جدید نبود فقط کده متا تگو حذف کردم درست شد فقط html کافی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad590 ارسال شده در مهر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 من ماجولی برای نمایش درگاه پرداخت و حامل ها میخوام چه کنم ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadsl ارسال شده در مهر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2016 به منوی ماژول ها >> جایگاه ها برید، displayFooter رو پیدا کنید ببنید ماژول نماد هست یا نه. اگه نبود از لینک بالای صفحه افزدون ماژ<ل نماد رو به این هوک اضافه کنید. اگر هم بود که کش رو پاک کنید.پاک کردن کش مرورگر با Ctrl, F5از منوی پارامترهای پیشرفته >> کارایی، حافظه نهان رو بذارید روی خیر.دکمه پاک کردن حافظه موقت بالای همون صفحه اونم بزنید.بعد از مشاهده تغییرات دوباره حافظه نهان رو بذارید روی بله. باید جواب بده دیگه نشدتغییری نکرد چه کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
cisco1987 ارسال شده در مهر 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2016 http://uupload.ir/files/mro_untitled.jpgچرا لوگوی نماد نمایش داده نمیشه لطفا راهنمایی کنید روش کلیک میکنی گواهی رو به صورت کامل نمایش میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در مهر 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2016 http://uupload.ir/files/mro_untitled.jpgچرا لوگوی نماد نمایش داده نمیشه لطفا راهنمایی کنید روش کلیک میکنی گواهی رو به صورت کامل نمایش میدهآدرس سایتتون رو بدین H واکنش ها : cisco1987 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
cisco1987 ارسال شده در مهر 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2016 آدرس سایتتون رو بدین H tjaratkala.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در مهر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2016 tjaratkala.ir الان مشگلی نیست نمایش داده میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parssoldier ارسال شده در آبان 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2016 سلامبنده یک مشکل دارمماژول رو حالت شناور نصب کردم و خوب اوکی بود اما یهو خودش ریخته بهم و به حالت عکس زیر در اومده و بالای هدر رفته و کلیک نمیخورهمشکل از کجاست؟در حالتی که توی ویرایش زنده ماژول جاش درستهلینک عکس : http://uupload.ir/files/uhd4_problem.jpgآدرس فروشگاه : www.takshaneh.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasuli ارسال شده در آبان 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2016 برای نماد وزارت ارشاد چکارکنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2016 سلامبنده یک مشکل دارمماژول رو حالت شناور نصب کردم و خوب اوکی بود اما یهو خودش ریخته بهم و به حالت عکس زیر در اومده و بالای هدر رفته و کلیک نمیخورهمشکل از کجاست؟در حالتی که توی ویرایش زنده ماژول جاش درستهلینک عکس : http://uupload.ir/files/uhd4_problem.jpgآدرس فروشگاه : www.takshaneh.comماژول رو تنظیم مجدد بزنید حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parssoldier ارسال شده در آبان 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2016 ماژول رو تنظیم مجدد بزنید حل میشه داداشم زدم درست نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parssoldier ارسال شده در آبان 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 ماژول رو تنظیم مجدد بزنید حل میشه دوستان یه نفر راهنمایی بکنهکسی نمیدونه ؟به خدا منم گیرم دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 دوستان یه نفر راهنمایی بکنهکسی نمیدونه ؟به خدا منم گیرم دوستان الان که اصلا نماد توو سایتتون نشون داده نمیشه.ماژول رو توی ستون راست هوک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parssoldier ارسال شده در آبان 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 الان که اصلا نماد توو سایتتون نشون داده نمیشه.ماژول رو توی ستون راست هوک کنید ماژول رو حالت شناور نصب کردم و خوب اوکی بود اما یهو خودش ریخته بهم و به حالت عکس زیر در اومده و بالای هدر رفته و کلیک نمیخورهمشکل از کجاست؟در حالتی که توی ویرایش زنده ماژول جاش درستهلینک عکس : http://uupload.ir/fi...hd4_problem.jpgآدرس فروشگاه : www.takshaneh.com داداش چون مشکل داشت برش داشتمقالب رو میریخت به هماما عین عکس اون بالای هدر گیر میکنهمیخام شناور باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ice_life_2012 ارسال شده در آبان 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 سلام. نمیشه کاری کرد در نسخه های موبایل نمایش نده؟ یا با اسکرول صفحه محو بشه. اصلا با حالت ریسپانسیو سایت جور در نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 سلاممن ماژول mynamad را نصب و با ویرایش زنده سمت راست قرار دادم و کد اصلی نماد رو هم وارد کردم و کد تائیدیه نماد را هم خالی گذاشتم اما الان عبارت "نماد اعتماد الکترونیک" در سایتم نشان داده می شود (به صورت کادر مستطیل خالی)اما لوگو ای نماد نشان داده نمی شود. لطفا راهنمایی کنید. واکنش ها : [email protected] 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 سلام. نمیشه کاری کرد در نسخه های موبایل نمایش نده؟ یا با اسکرول صفحه محو بشه. اصلا با حالت ریسپانسیو سایت جور در نمیاد سلامبرید به منوی ماژول ها >> ماژول ها، ماژول نماد رو پیدا کنید، اون مثلث کنار ماژول رو بزنید تا لیست باز شه و غیرفعال کردن در موبایل رو برای این ماژول فعال کنید. موفق باشید واکنش ها : marmar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 خواهش میکنم یه نفر راهنمایی کنهمن ماژول mynamad را نصب و با ویرایش زنده سمت راست قرار دادم و کد اصلی نماد رو هم وارد کردم و کد تائیدیه نماد را هم خالی گذاشتم اما الان عبارت "نماد اعتماد الکترونیک" در سایتم نشان داده می شود (به صورت کادر مستطیل خالی)اما لوگو ای نماد نشان داده نمی شود. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 سلامببنید وقتی ماژول نمایش داده میشه اما تصویر نه و کد رو هم درست وارد کردید مشکلی از سمت ماژول نیست و باید از سمت نماد پیگیری کنید. احتمالا مشکلتون حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 ببنید وقتی ماژول نمایش داده میشه اما تصویر نه و کد رو هم درست وارد کردید مشکلی از سمت ماژول نیست و باید از سمت نماد پیگیری کنید. احتمالا مشکلتون حل میشهنه از سمت اینماد پیگیری کردم اونا میگن مشکلی از سمت اونها وجود نداره، به غیر از کپی کردن کد اینماد که یک تگ img هست لازمه کاری دیگه هم بکنم، مثلا خود تصویر اینماد داخل کدها بزارم یا متا تگی چیزی بزارم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 نه اصلا نیازی به اینکارا نیست. فقط جایگذاری کد کفایت می کنه.احتمالا کش ندارید؟کش رو پاک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 نه اصلا نیازی به اینکارا نیست. فقط جایگذاری کد کفایت می کنه.احتمالا کش ندارید؟کش رو پاک کنید. پاک کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 بازم میگم فکر میکنم از نماد هست.آدرس نماد شما اینه:http://trustseal.enamad.ir/logo.aspx?id=32103&p=vjymqesglznbgthvvjymهیچ چیزی نشون داده نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 بازم میگم فکر میکنم از نماد هست.آدرس نماد شما اینه: سایت خود iperesta هم آدرس نماد اعتماد هیچ چیزی نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 کدی که دریافت میکنید باید توی هر دو قسمت مثل هم وارد کنیدآی پرستا نشون نمیده ؟ عجب !!!!! واکنش ها : atena_mahdian 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .