marmar ارسال شده در آبان 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 کدی سایت ه دریافت میکنید باید توی هر دو قسمت مثل هم وارد کنیدآی پرستا نشون نمیده ؟ عجب !!!!!http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifipresta.png لطفا بهم بگید منظورتون از هر دو قسمت دقیقا کجا هست؟منظور من این نبود که داخل سایت iperesta نماد اعتماد الکترونیک نشون داده نمیشه، چون نفر قبل داخل سایت من کد اینماد رو برداشته بود و اینجا کپی کرده بود و گفته بود وقتی این لینک باز میکنیم سایت اینماد هیچ چیزی نشون نمیده خواستم به ایشون بگم اگر کد اینماد http://trustseal.enamad.ir/logo.aspx?id=7973&p=peukzpfvpeukvjymسایت ipersta رو هم به تنهایی بردارید وقتی لینک باز میکنید هیچ چیزی نشون نمیده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 توی پیکربندی ماژول 2 قسمت برای وارد کردن کد هستشما اون کدی که دریافت کردید توی هر دو قسمت مثل هم قرار بدید و ذخیره کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman888 ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 سلام و دروددوستانی که نیاز به ماژول نماد دارن و میخوان نماد رو در ستون راست و یا چپ قرار بدن ، میتونن از ماژول زیر که قرار دادم استفاده کنن . کدی که نماد بهتون میده رو در کادر اول کپی کرده و ذخیره کنید و سپس به سایت نماد مراجعه کنید و کد تاییده ( متاتگ ) رو دریافت کرده و در کادر دوم وارد کرده و ذخیره نمایید . سه نوع ماژول پیوست شده است ، اولی در ستون راست و چپ نماد را نمایش میدهد و دومی به صورت شناور در سمت راست و پایین سایت ( برای فروشگاه هایی که ستون ندارند ) و سومی برای نمایش در فوتر می باشد با درود و ادبدر سایت اینماد پیغام زیر رو دریافت کردم جهت درج نماد در وب سایت، کافی است کد html زیر را در بخشی که مایلید نماد اعتماد به نمایش دربیاید، قرار دهید. این کد با عبارت img شروع شده استمازول جدید نماد که در همین تاپیک قرارداده شده را نصب و کد ارایه شده از پرتال اینماد و وارد کردمچک کردن صحت وارد کردن کد و همچنین مراحل نمایش لوگو نماد چگونه انجام خواهد گرفتایا دستی هست؟چگونه باید به اینماد اعلام کنیم که کد رو وارد سایت کرده ایمبا سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 فقط کافیه کد رو داخل ماژول قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman888 ارسال شده در آذر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2016 فقط کافیه کد رو داخل ماژول قرار بدیدبا درودسلیت نماد از کجا متوجه میشه که کد نماد و مازولشو نصب کردم که چک بکنه صحتشو؟چندروز طول میکشه؟چک کردنش دستیه یا سیستمی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2016 بعد از گذاشتن کد ، میرین تو سایت اینماد و تو حساب کاربریتون میگین که کد رو گذاشتین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moferferi ارسال شده در دی 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2016 سلام.من تازه درخواست نماد دادممن هم ماژول را نصب کردم.توی فوتر هم عبارت "نماد اعتماد الکرتونیک" نمایش داده میشه.ولی تگ <meta name="enamad" content="300044712"/> در قسمت تگ های هدر سایت اضافه نشدهکش سایت هم غیر فعاله. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2016 پس از دریافت کد از نماد باید داخل ماژول قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moferferi ارسال شده در دی 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2016 پس از دریافت کد از نماد باید داخل ماژول قرار بدید الان که درخواست دادم گفته باید در صفحه اول و در قسمت هدر ، تگ فوق اضافه شود و بعد اطلاع دهیدمن هم در باکس دوم کد را وارد کردم.و همچنین تایتل صفحه بصورن موقت به یه عبارتی تغییر کنه.http://mehad.org/eee.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2016 فقط یکی از این کارها رو باید انجام بدید / راهنمای قرار دادن نماد در سایت رو مطالعه کنید واکنش ها : moferferi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azari ارسال شده در دی 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2016 سلام.دوست عزیز شما الان نیازی نیست این ماژول رو نصب کنید.چون هنوز شما تایئد نهائی نشدین و کدنماد به شما داده نشده.اونجاهم که گفته درمتاتنگ وتایتل فلان کد رو قرار بدین :این کار رو باید از طریق هاستتون انجام بدین وربطی به ماژول نداره وبلکه فرآیند تائید سایت شماست. واکنش ها : moferferi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moferferi ارسال شده در دی 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2016 سلام.دوست عزیز شما الان نیازی نیست این ماژول رو نصب کنید.چون هنوز شما تایئد نهائی نشدین و کدنماد به شما داده نشده.اونجاهم که گفته درمتاتنگ وتایتل فلان کد رو قرار بدین :این کار رو باید از طریق هاستتون انجام بدین وربطی به ماژول نداره وبلکه فرآیند تائید سایت شماست. ممنون از راهنمائی تونپس لطفا میشه بگین برای اضافه کردن متاتگ فوق کدوم فایل رو و در چه مسیری کنم؟من با html و jq و css آشنای کامل دارم.ولی متاسفانه php نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moferferi ارسال شده در دی 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2016 ممنون از راهنمائی تونپس لطفا میشه بگین برای اضافه کردن متاتگ فوق کدوم فایل رو و در چه مسیری کنم؟من با html و jq و css آشنای کامل دارم.ولی متاسفانه php نه پیدا کردم.از مسیر زیر باید انجام بشهthemes/yourtheme/header.tpl واکنش ها : Fahime1992 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در بهمن 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2016 من فایل mynamad-float را بارگیری کردم و نصب کردم و درست کار کرد. مشکل اینه که می خواهم کادر طوسی رنگ که نوشته "نماد الکترونیکی" حذف شود . برای همین تگ p در فایل mynamad.tpl را حذف کردم. مشکل اینجاست که وقتی دوباره فایل اصلاح شده را روی سرور بارگذاری می کنم ، اصلا ماژول را نمایش نمیده که بشود نصب کند.راهنمایی لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warezone ارسال شده در بهمن 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2016 سلام من به یک مشکل مسخره ای خوردم ماژول در صفحه اصلی ستون سمت چپ پایین ترین ماژول قرار میگیره در ویرایش زنده هم جابه جا میکنم ولی بعد از ذخیره کلا ماژول نمایش داده نمیشه کش رو هم غیر فعال کردم ولی وضعیت همونه کسی میتونه راهنمایی بکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warezone ارسال شده در بهمن 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2016 ممنون از راهنماییهاتون حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhsaleh ارسال شده در بهمن 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2016 من ماژول نماد اعتماد الکترونیکی شما را دانلود و نصب کردم اما در قالب مینا که از شما خریداری کردم نمایش داده نمیشود! در سورس سایت کد ماژول می آید اما در ظاهر چیزی نمایش داده نمی شود. yurshop.ir http://yurshop.ir/eNamadLogo.htm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2016 شما باید از ماژول mynamad-float استفاده کنید ( به دلیل اینکه ستون ندارید ) و کد نماد رو در پیکربندی ماژول وارد کنید تا نمایش داده شود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alldigimarket ارسال شده در اسفند 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2016 با سلام و احترام سپاس بابت کد نویسی این ماژول مفید و ارزشمند من از طریق ماژول شما هر دو نماد رو در سایت قرار دادم و بدون مشکل نمایش داد و کار کرد فقط مشکلی که هست حالت بلوک نبودن ماژول هست که متاسفانه ظاهر سایت رو بهم میزنه و در حالت ریسپانسیو مدل جمع شدنی رو نداره امکانش هست راهنمایی کنید ماژول رو به صورت بلوک مانند در بیارم برای رسوندن منظورم عکس ضمیمه کردم تو عکس محصولات جدید تو بلوک قرار داره و علامت + رو میزنی باز و بسته میشه ولی ماژول نماد این جالت رو نداره و تو ریسپانسیوم میای لا به لای ماژول ها نشون داده میشه که ظاهر خوب نمیشه تو این حالت یه سوال دیگه ام داشتم در مورد ادیتور های خود پرستاشاپ، چرا وقتی تو حالت کد یا همون html کد html رو بعد از ذخیره حالتش رو تغییر میده؟ امکان رفع این مشکل هست؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alldigimarket ارسال شده در اسفند 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2016 با سلام و احترام سپاس بابت کد نویسی این ماژول مفید و ارزشمند من از طریق ماژول شما هر دو نماد رو در سایت قرار دادم و بدون مشکل نمایش داد و کار کرد فقط مشکلی که هست حالت بلوک نبودن ماژول هست که متاسفانه ظاهر سایت رو بهم میزنه و در حالت ریسپانسیو مدل جمع شدنی رو نداره امکانش هست راهنمایی کنید ماژول رو به صورت بلوک مانند در بیارم برای رسوندن منظورم عکس ضمیمه کردم تو عکس محصولات جدید تو بلوک قرار داره و علامت + رو میزنی باز و بسته میشه ولی ماژول نماد این جالت رو نداره و تو ریسپانسیوم میای لا به لای ماژول ها نشون داده میشه که ظاهر خوب نمیشه تو این حالت یه سوال دیگه ام داشتم در مورد ادیتور های خود پرستاشاپ، چرا وقتی تو حالت کد یا همون html کد html رو بعد از ذخیره حالتش رو تغییر میده؟ امکان رفع این مشکل هست؟ با تشکر دوستان کسی نیست راهنمایی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Behroozghafoori ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 با سلام من ماژول نماد شناور رو نصب کردم اما متاسفانه قالب سایت رو بهم میریزه دوستان نماد شناور می خواد برای پرستا 1.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اردیبهشت 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2017 بهمن جان ممنون از زحمتی که کشیدی توی ماژول شناور اگه نوشته نماد اعتماد رو حذف کنی بهتر می شه فقط خود نماد شناور باشه واکنش ها : iranashiyane 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bagbaaz ارسال شده در خرداد 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2017 سلام ، بنده ماژول شناور رو نصب کردم ، و فقط در کادر اول کد ِ دریافت شده از اینماد رو وارد کردم.برای پاک کردن ِ عنوانِ " نماد اعتماد الکترونیکی هم mynamad.tpl رو ویرایش کردم و قسمت <p class="title_block">{l s='namad' mod='mynamad'}</p> رو پاک کردم. آدرس سایت http://www.DreamCatcher.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
silo ارسال شده در خرداد 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2017 سلام و درود دوستانی که نیاز به ماژول نماد دارن و میخوان نماد رو در ستون راست و یا چپ قرار بدن ، میتونن از ماژول زیر که قرار دادم استفاده کنن . کدی که نماد بهتون میده رو در کادر اول کپی کرده و ذخیره کنید و سپس به سایت نماد مراجعه کنید و کد تاییده ( متاتگ ) رو دریافت کرده و در کادر دوم وارد کرده و ذخیره نمایید . سه نوع ماژول پیوست شده است ، اولی در ستون راست و چپ نماد را نمایش میدهد و دومی به صورت شناور در سمت راست و پایین سایت ( برای فروشگاه هایی که ستون ندارند ) و سومی برای نمایش در فوتر می باشد من وقتی کد نماد رو کپی می کنم متاسفانه ذخیره نمیشه لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranashiyane ارسال شده در تیر 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2017 چطوری دو تا نماد ساماندهی و اراد رو داخل یک کادر بزارم کسی نمونه کد داره تغییرش بدم .؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .