niloofar ارسال شده در شهریور 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2019 سلام شما باید col رو زیاد کنید که عرض این بلوک زیاد بشه علاوه بر این توی کد نمادی که بهتون داده شده عرض رو کمتر کنید تا هر دو کنار هم نمایش داده بشه مثلا عرض رو بذارید : width: 50% موفق باشید سلام این col که گفتید توی فایل tpl نماد هست؟ ببخشید نمیدونم کجاست میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ من عرض کدهای هر دو نماد رو به نصف مقداری که خودشون داده بودن تغییر دادم ولی هنوز همون شکلی هستن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2019 درود col ستونی هست که ماژول در اون قرار داره، باید عرض کلی بلوک که نمادهاتون در اون قرار دارند رو افزایش بدید. در صورتی که دانش برنامه نویسی ندارید میتونید تیکت بزنید و درخواست شخصی سازی رو از تیم پشتیبانی داشته باشید موفق باشید واکنش ها : niloofar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidb ارسال شده در آبان 4، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2019 سلام دوستان من در ثبت نام یوزر معرفی شده نماد الکترنیک مشکل دارم ما در پرستاشاپ فقط با اسم ایمیل میتونیم کاربر ثبت کنیم ولی در تکمیل پرونده نماد الکترونیک فقط نام کاربر enamad قید شده که باید ساخته بشه باید چیکار کرد باید enamad با ایمیل سایت خودم درست کنم مثال [email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 5، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2019 سلام هر ایمیلی که به صورت تستی برای حساب کاربری تست باشه مشکلی نداره فقط باید آدرس ایمیل رو بهشون اعلام کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidb ارسال شده در آبان 5، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2019 سلام هر ایمیلی که به صورت تستی برای حساب کاربری تست باشه مشکلی نداره فقط باید آدرس ایمیل رو بهشون اعلام کنید موفق باشید تشکر از پاسخگویی در کسب کار ساخته شده در سایت enamad قسمتی برای اعلام کردن وجود ندارد فقط عنوان شده است یک کاربر با یوزرنیم enamad و پسورد .... ساخته شود. نه جایی گفته شده اعلام کنید نه جایی دارد که فرستاده شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 8، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2019 شما درخواست بررسی بدید، وقتی بررسی می کنند و نمیتونن با نام کاربری وارد بشن پرونده رو رد می کنن و به شما پیغام می دن که نتونستن با حساب کاربری تست کنن بعد در این مرحله می تونید پاسخ بدید و حساب کاربری که ساختید رو براشون ارسال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dadhp ارسال شده در آبان 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2019 در پرستا 1.7.6 کدها نمایش داده میشه و نماد ظاهر نمیشه مشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dadhp ارسال شده در آبان 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2019 در پرستا 1.7.6 کدها نمایش داده میشه و نماد ظاهر نمیشه مشکل چیه؟ واکنش ها : msjavid77 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 24، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2019 این ماژول مخصوص نسخه 1.6 و احتمالا روی 1.7 کار نمیکنه واکنش ها : msjavid77 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidvilla ارسال شده در دی 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2019 سلام و درود دوستانی که نیاز به ماژول نماد دارن و میخوان نماد رو در ستون راست و یا چپ قرار بدن ، میتونن از ماژول زیر که قرار دادم استفاده کنن . کدی که نماد بهتون میده رو در کادر اول کپی کرده و ذخیره کنید و سپس به سایت نماد مراجعه کنید و کد تاییده ( متاتگ ) رو دریافت کرده و در کادر دوم وارد کرده و ذخیره نمایید . سه نوع ماژول پیوست شده است ، اولی در ستون راست و چپ نماد را نمایش میدهد و دومی به صورت شناور در سمت راست و پایین سایت ( برای فروشگاه هایی که ستون ندارند ) و سومی برای نمایش در فوتر می باشد سلام دوست عزیز من این ماژولو دانلود کردم ولی وقتی کد نمادو کپی میکنم توش و ذخیره رو میزنم این خطا رو میده 403 ForbiddenAccess to this resource on the server is denied! مشکل چیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msjavid77 ارسال شده در بهمن 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2019 این ماژول مخصوص نسخه 1.6 و احتمالا روی 1.7 کار نمیکنه با سلام و احترام من این ماژول رو نصب کردم ولی کد ظاهر میشه و خبری از لوگو اینماد نیست . مایی که الان با پرستا شاپ 1.7.6.1 داریم کار میکنیم چه باید بکنیم ؟ کد منبع رو هم وارد میکنم از طریق HTML ارور کد منبع نامعتبر میده . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . با تشکر از مدیر محترم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msjavid77 ارسال شده در بهمن 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2019 این ماژول مخصوص نسخه 1.6 و احتمالا روی 1.7 کار نمیکنه با سلام و احترام من این ماژول رو نصب کردم ولی کد ظاهر میشه و خبری از لوگو اینماد نیست . مایی که الان با پرستا شاپ 1.7.6.1 داریم کار میکنیم چه باید بکنیم ؟ کد منبع رو هم وارد میکنم از طریق HTML ارور کد منبع نامعتبر میده . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . با تشکر از مدیر محترم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohandes ارسال شده در اسفند 5، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2019 با سلام خدمت دوستان من نماد اعتماد رو به تازگی تمدید کردم و کدش رو هم توسایت قرار دادم ولی تو سایت کماکان میزنه منقضی شده ممنون میشم راهنمایی بفرمائید اشکال کار از کجاست؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 5، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2019 باید از پشتیبانی اینماد موضوع رو پیگیری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mfarzaaneh ارسال شده در اسفند 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2019 سلام من هم مشکل مشابهی دارم هم از طریق قسمت مدیریت سایت و هم دستی ماژول رو آپلود کردم ولی اصلا توی لیست ماژولها نیومده ! کش مدیریت هم خالی است !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafaghost ارسال شده در فروردین 4، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2020 کد متاتگ رو چطوری بگیریم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 5، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2020 سلام من هم مشکل مشابهی دارم هم از طریق قسمت مدیریت سایت و هم دستی ماژول رو آپلود کردم ولی اصلا توی لیست ماژولها نیومده ! کش مدیریت هم خالی است !!! سلام 1) بررسی کنید فیلتری توی بخش ماژول ها فعال نباشه مثلا ماژول ها نصب شده، اسم نویسنده و .... 2)حجم هاست رو بررسی کنید که پر نشده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arsshayan ارسال شده در فروردین 7، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2020 سلام برای وب سایت مدرن ابزار نماد گرفتم, یک روزه با ماژول درگیرم ولی نمایش نمیده, مخم ترکید. کمک لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arsshayan ارسال شده در فروردین 7، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2020 سایت اینماد پیام داده جهت درج نماد در وب سایت، کافی است کد html زیر را در بخشی که مایلید نماد اعتماد در وب سایت به نمایش دربیاید، قرار دهید. توجه: از اعمال تغییرات در کد و مواردی نظیر حذف لینک نماد اعتماد بپرهیزید. منم زدم تو کادر اول ماژول ذخیره زدم ولی کادر خالی میاد عکس نماد نمیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arsshayan ارسال شده در فروردین 7، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2020 سایت اینماد پیام داده جهت درج نماد در وب سایت، کافی است کد html زیر را در بخشی که مایلید نماد اعتماد در وب سایت به نمایش دربیاید، قرار دهید. توجه: از اعمال تغییرات در کد و مواردی نظیر حذف لینک نماد اعتماد بپرهیزید. منم زدم تو کادر اول ماژول ذخیره زدم ولی کادر خالی میاد عکس نماد نمیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در فروردین 7، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2020 سایت اینماد پیام داده جهت درج نماد در وب سایت، کافی است کد html زیر را در بخشی که مایلید نماد اعتماد در وب سایت به نمایش دربیاید، قرار دهید. توجه: از اعمال تغییرات در کد و مواردی نظیر حذف لینک نماد اعتماد بپرهیزید. منم زدم تو کادر اول ماژول ذخیره زدم ولی کادر خالی میاد عکس نماد نمیاد. با سلام به همه دوستان برای رفع این مشکل من از سایت پرستا استور ماژول مدیریت کدهای کوچک رو دانلود و نصب کردم و خیلی راحت مشکلم حل شد. اینم لینکش = https://www.prestastore.ir/free-modules/43-html-javascript.html فقط اگر موقع ذخیره کردن صفحه سفید شد یا خطا داد ناراحت نباشید. دوباره صفحه قبل برگردید و عددی را دستی تایپ کنید مثل 12131415 یا ... و ذخیره کنید بعد به cpanel برید و از خود افزونه فایلی که کد ذخیره شده شما وجود دارد را پیدا کنید و به صورت دستی کد را چسبانده و ذخیره کنید. حالا سایت خود با F5 بروز رسانی کنید و لذت ببرید. اگه کارت راه افتاد پسندیدم رو بزن تا منم بیشتر خوشحال شم . سپاس واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sturm.ir ارسال شده در فروردین 15، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2020 سلام وقت بخیر من کد نماد اعتماد رو گرفتم و داخل ماژول شناور گذاشتم ولی کنار اسکرول فقط نوشته نماد الکترونیکی - چیزی دیده نمی شه و لینک هم نیست لطفا راهنمایی می کنید ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در فروردین 15، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2020 سلام وقت بخیر من کد نماد اعتماد رو گرفتم و داخل ماژول شناور گذاشتم ولی کنار اسکرول فقط نوشته نماد الکترونیکی - چیزی دیده نمی شه و لینک هم نیست لطفا راهنمایی می کنید ؟؟؟؟ ---------------------------- فکر کنم برید داخل cpanel و فایل رو پیدا کنید و کد رو خودتون دستی مجدد ذخیره کنید درست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt6003 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2020 سلام و درود دوستانی که نیاز به ماژول نماد دارن و میخوان نماد رو در ستون راست و یا چپ قرار بدن ، میتونن از ماژول زیر که قرار دادم استفاده کنن . کدی که نماد بهتون میده رو در کادر اول کپی کرده و ذخیره کنید و سپس به سایت نماد مراجعه کنید و کد تاییده ( متاتگ ) رو دریافت کرده و در کادر دوم وارد کرده و ذخیره نمایید . سه نوع ماژول پیوست شده است ، اولی در ستون راست و چپ نماد را نمایش میدهد و دومی به صورت شناور در سمت راست و پایین سایت ( برای فروشگاه هایی که ستون ندارند ) و سومی برای نمایش در فوتر می باشد با سلام و تشکر. من کد اول نماد رو گرفتم ولی کد تاییده (متاتگ) رو نمی دونم از کجای سایت باید گرفت؟ لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt6003 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2020 سلام و درود دوستانی که نیاز به ماژول نماد دارن و میخوان نماد رو در ستون راست و یا چپ قرار بدن ، میتونن از ماژول زیر که قرار دادم استفاده کنن . کدی که نماد بهتون میده رو در کادر اول کپی کرده و ذخیره کنید و سپس به سایت نماد مراجعه کنید و کد تاییده ( متاتگ ) رو دریافت کرده و در کادر دوم وارد کرده و ذخیره نمایید . سه نوع ماژول پیوست شده است ، اولی در ستون راست و چپ نماد را نمایش میدهد و دومی به صورت شناور در سمت راست و پایین سایت ( برای فروشگاه هایی که ستون ندارند ) و سومی برای نمایش در فوتر می باشد با سلام و تشکر. من کد اول نماد رو گرفتم ولی کد تاییده (متاتگ) رو نمی دونم از کجای سایت باید گرفت؟ لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .