taher67 ارسال شده در اسفند 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2015 سلاممن cash on delivery رو فعال کردم وقتی مشتری بعد از خرید که میاد پرداخت هزینه هنگام تحویل رو انتخاب میکنه و دکمه " سفارشم را تأیید میکنم" رو که میزنه خطای Cart cannot be loaded or an order has already been placed using this cart میاد .جالب اینجاست که سفارش ثبت میشه .حالت عیب یابی رو هم فعال کردم هیچ تغییری نکرداگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در اسفند 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 کسی نیست جواب مارو بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در فروردین 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2016 دیدم کسی جوابگو نیست خودم دست به کار شدم و جواب گرفتم .دوستانی که به این مشکل برمیخورن برن به آدرس زیر :/public_html/themes/namghaleb/mails/fa/order_conf_product_list.txtو کد های که مثل [\'reference\'] هستن رو دوتا \ \ رو بردارن که میشه ['reference'] هرچی بود تغییر بدین بعد درست میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .