nasrinkarimzadeh ارسال شده در فروردین 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2016 سلام من پرستاشاپ 1.6 رو نصب کردم و روی قالب پیش فرض خود پرستاشاپ محصولات رو اضافه کردم الان میخوام لوگو رو آپلودکنم با فرمت png ولی متاسفانه نمیشه...میشه کمکم کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2016 ابتدا از تنظیمات - تصاویرنوع تصویر رو روی "استفاده از PNG اگر و فقط اگر تصویر PNG بود" قرار بدیدسپس از بخش تنظیمات - قالب هادر وسط صفحه لوگوی مورد نظرتون رو آپلود کنید واکنش ها : 20reza 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasrinkarimzadeh ارسال شده در فروردین 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2016 ابتدا از تنظیمات - تصاویرنوع تصویر رو روی "استفاده از PNG اگر و فقط اگر تصویر PNG بود" قرار بدیدسپس از بخش تنظیمات - قالب هادر وسط صفحه لوگوی مورد نظرتون رو آپلود کنیدمن دقیقا همین کاری که گفتید رو انجام دادم ولی متاسفانه وقتی که عکس روآپلود میکنم اصلا آپلود شده عکس رو هم نشون نمیده واکنش ها : novinsystem93 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2016 روی لوکال هستید؟ نشون نمیده یعنی چی؟ علامت سوال میاره؟ واکنش ها : novinsystem93 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasrinkarimzadeh ارسال شده در فروردین 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2016 روی لوکال هستید؟ نشون نمیده یعنی چی؟ علامت سوال میاره؟نه روی لوکال نیستم وقتی عکس رو آپلود میکنم اصلا ایکن لوگو تغییر نمیکنه...علامت سوال هم نشون نمیده نوشته لوگوی سربرگ. آدرس سایتم اینه www.arazsport.com واکنش ها : novinsystem93 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2016 به خاطر اینه که سرورتون ویندوزیه و با اسم فارسی فروشگاه مشکل داره. راه حل اینه که وارد هاستتون شده و در محل نصب پرستاشاپ وارد پوشه img بشید. در اینجا دنبال یک فایل با اسم عجیب غریب مثل adad?2123^4%#kh.jpg بگردید. نام اون رو به: آراز-اسپرت-logo-1451807762.jpg تغییر بدید. مشکلتون حل خواهد شد واکنش ها : novinsystem93 و nasrinkarimzadeh 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasrinkarimzadeh ارسال شده در فروردین 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2016 به خاطر اینه که سرورتون ویندوزیه و با اسم فارسی فروشگاه مشکل داره. راه حل اینه که وارد هاستتون شده و در محل نصب پرستاشاپ وارد پوشه img بشید. در اینجا دنبال یک فایل با اسم عجیب غریب مثل adad?2123^4%#kh.jpg بگردید. نام اون رو به: آراز-اسپرت-logo-1451807762.jpg تغییر بدید. مشکلتون حل خواهد شدممنونم از راهنمایی خیلی خوبتون... مشکلم حل شد، خیلی خوب کمک کردید. مدتیه که من از خیلی ها کمک خواستم ولی کسی نتونسته بود به این خوبی راهنمایی کنه.متشکرم از شما واکنش ها : nasrinkarimzadeh و novinsystem93 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2016 خواهش میکنم. برای تشکر لطفا از کلید "پسندیدم" استفاده کنید واکنش ها : novinsystem93، banehtak.com و nasrinkarimzadeh 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در فروردین 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2016 نه روی لوکال نیستم وقتی عکس رو آپلود میکنم اصلا ایکن لوگو تغییر نمیکنه...علامت سوال هم نشون نمیده نوشته لوگوی سربرگ. آدرس سایتم اینه www.arazsport.comای کاش قالب رو هم عوض کنید و یک قالب مناسب نصب کنید. واکنش ها : novinsystem93 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .