bashir7 ارسال شده در فروردین 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2016 دوستانی که در سئو قالب های پرستاشاپ اطلاعات دارن ممنون میشم سئو سایتمو ببینید مشکلش چیه که در موتورهای جستجو نمایش داده نمیشه؟!این مشکل از قالبه یا باید ماژولی برنامه ای نصب بشه؟آدرس سایت : razavikala.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در فروردین 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2016 سایتتون رو ایندکس گوگل کردین؟اگه نکردین توی گوگل سرچ کنین ثبت سایت در گوگل.بعد اولین سایت مال گوگله.سایتو باز کنید و ادرس سایتو بهش بدین واکنش ها : bashir7 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در فروردین 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2016 چند روز تا چند هفته شاید زمان ببره ایندکس بشه سایت شما واکنش ها : bashir7 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bashir7 ارسال شده در فروردین 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2016 اگه منظورتون ثبت سایت در موتور جستجوی گوگله بله قبلا ثبت کردم در گوگل آتلانتیکس هم ثبت کردم اما تغییری ایجاد نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در فروردین 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2016 سایت شما مشکل سئو نداره.فقط زمان لازمه.حتی شاید یک ماه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در فروردین 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2016 پرستاشاپ سئوی قوی نداره بنده یک ساله دارم تلاش می کنم حدود 500 تا محصول دارم واسه هر 500 محصول خودم توضیحات نوشتم .و کپی نکردم فقط الکسا تغییر می کنه و گوگل نه حالا دارم فکر میکنم به اینکه فروشگاه ساز قوی مثل پرستاشاپ چرا توی آپدیت هاش روی سئو کاری نمی کنه اخه هزینه کردنم منطقی نیست. ماژول خاصی هم برای سئو نداره متاسفانه شاید یکی یا دوتا اونا روهم خریدم نصب کردم اما بازم نشد که نشد.تا الان حدود 3 میلیون هزینه کردم اما بازم خبری نیست البته ذکر کنم الان در بعضی کلمات توی صفحه اول هستم اما رنک ندارم N/A نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 برعکس سئو پرستا بی نقصه.ایندکس گوگل ربطی به پرستا نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 سئو ربطی به ایندکس نداره بنده هم همچین حرفی نزدم .ممنون از پاسخ شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 منظورتون از رنک google page rank هست؟ اگر بله باید بهتون بگم بیشتر از 2 ساله که گوگل این رنک رو آپدیت نکرده واکنش ها : tenderboy و digikadeh 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 یعنی ما هرچقدر هم تلاش کنیم google page rank ما همون n/a هست پس مقیاس پیشرفت چیه در سئو ؟ سایت هایی که میگن رنک گرفتیم داستان چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 نمیدونم برنامه گوگل برای پیج رنکش چی هست ولی از حدود دو سال پیش که آپدیت پیج رنک ها متوقف شد تا الان هنوز برنامه ای برای این موضوع در نظر نگرفتهمعیاری که میشه الان در نظر گرفت یکی الکساست (که بیشتر بر اساس بازدید تغییر میکنه) و دمی توی آمار و ارقامی که گوگل آنالایتیکز و گوگل وب مستر به نتایج جستجوی شما میدن. باید ببینید برای هر عبارت کلیدی سایتتون گوگل به شما چه امتیازی داده و اگر نیاز بود روی کلمات دیگری تمرکز کنید یا اگر کلمات فعلی مناسب هستند روی همون ها بیشتر فعایلت کنید تا در رتبه های جستجوی به نتایج بهتری دست پیدا کنید واکنش ها : digikadeh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .