giga0101 ارسال شده در فروردین 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 سلام دوستان.من برای فروشگاه میخواستم لوگوی نماد به طور شناور در صفحه اصلی باشه. آیا ماژول یا کدی هست؟مثل سایت : http://expres.irممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 از ماژول زیر استفاده کنیدموفق باشیدmynamad-float.zip واکنش ها : giga0101 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
giga0101 ارسال شده در فروردین 8، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 خیلی ممنون...نصب کردم جواب داد ولی یک مشکلی که داره اینه که در حالت رسپانسیو گوشی لوگوی نماد گاهی پشت object های صفحه میره...لینک سایت را مشاهده فرمایید: http://shop.peno.irباز هم ممنونم از فایلی که قرار دادید.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 دوباره دانلود کنید از پست بالایی واکنش ها : giga0101، sorkheshop و Alireza.shojaee 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 سلام نماد در گوشه پایین سمت راست میشه بردش سمت چپ واکنش ها : Alireza.shojaee و giga0101 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 فایل تی پی الشو رو ادیت کنید ، right رو بکنید left واکنش ها : Alireza.shojaee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در اردیبهشت 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2016 من این کارو انجام دادم ولی تغییری ندیدم .من دارم از قالب الکترو مارکت استفاده میکنم .احتمال داره از قالب باشه ؟من باید چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
giga0101 ارسال شده در تیر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2016 سلام. امکانش هست در این ماژول تغییراتی ایجاد کنید که در تمامی صفحات مثل محصولات نمایش بده و فقط در صفحه اصلی نباشه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
giga0101 ارسال شده در تیر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2016 حتی اگه رسپانسیو باشه عالی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
giga0101 ارسال شده در تیر 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 دوستان کسی نظری نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorkheshop ارسال شده در بهمن 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2016 دوباره دانلود کنید از پست بالایی سلام ممنون خیلی وقت بود دنبالش بودم درست شد از اون ماژول استفاده کردم www.sorkheshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorkheshop ارسال شده در بهمن 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2016 سلام ممنون خیلی وقت بود دنبالش بودم درست شد از اون ماژول استفاده کردم www.sorkheshop.ir ببخشید اگه بخوام ساماندهی رو هم بالای اون قرار بدم باید چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .