ali2719 ارسال شده در فروردین 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 سلام دوستان خسته نباشیدمن تازه برس سی شارب را یاد گرفتم کار اصلی ما توی این سایت فروش فیلم استمیخوامد بدونم این که فرد وقتی کاربر یک محصول را انتخاب کرد و سبد خرید را زد بعد از برداخت لینک دانلود برای ان به نمایش گذاشته شود ایا امکان قرار دان لینک دانلود وجود داره یا نه ؟ممنون از باسخگویتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 برس سی شارب چیه دیگه دوست من؟ منظورتون پرستاشاپه؟بنظر میرسه توی تایپ حرف "پ" کیبوردتون مشکل دارهماژول سبد خرید فایل در بازارچه میتونه کمکتون کنه اما پرستاشاپ بعد از خرید به صورت خودکار هم لینک دانلود رو ایمیل میکنه برای خریدار و هم از حساب کاربری مشتری میتونه فایلش رو دانلود کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kohan ارسال شده در مرداد 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 سلام بخش اضافه کردن "محصولات مجازی" من فایل هارو آپلود نمیکنه و 2 تا ارور میده فایل "test2.pdf" یافت نشد : Server file name : 868308d47765d02dce703fb2db8ad952e23fc1a1 پوشه دانلود قابل نوشتن نمیباشد. برای حل این مشکلم باید چیکار کنم؟ تو بخش پیوست ها هم ک میرم فایل آپلود نمیکنه و میزنه آپلود با شکست مواجه شد حجم فایل ها هم زیاد نیست ممنون میشم کسی راهنماییم کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alex99 ارسال شده در مرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 سلام دوستان بنده به یک فروشگاه ساز احتیاج دارم تا بتونم فایل های پی دی اف و ورد را توسط درگاههای پرداخت غیرمستقیم بفروشم. (یعنی دانلود بعد از پرداخت برای فایل های فروشی و دانلود مستقیم برای فایل های مجانی) باتوجه به اینکه ۳ سال پیش فروشگاهی(banketest.ir) با مشخصات گفته شده را از طریق همین فروشگاه ساز پرستاشاپ(دقیقا نسخه چندم یادم نیست) داشتم ولی بدلیل مشکلات شخصی و تمدید نکردن آن٬ یکسال راکد ماند و دامنه توسط اینرنیک به شخص دیگری واگذار شد و هاست را هم نیز پیگیر نشدم... ولی در حال حاضر دامنه و هاست۵ گیگ جدید خریداری کرده ام و میخواهم از صفر شروع کنم. لطفا راهنمایی کنید کدام نسخه از پرستاشاپ را نصب کنم و آیا الان هم مانند چند سال پیش تمام امکاناتی که در بالا ذکر کردم رایگان است و می توانم فروشگاه را با قالبی ساده رایگان ایجاد کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کامل کنید.دوستون دارم منتظرم.... بای. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 بله با آخرین نسخه هم تمامی این امکانات رو خواهید داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .