tenderboy ارسال شده در فروردین 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 من آخرین نسخه رو از انجمن دانلود و آپلود کردم ولی در ابتدای نصب مشکل دارم.در هنگام چک کردن سازگاری سیستم . ارور (همه پرونده ها با موفقیت بر روی سرور بارگذاری نشده بودند) رو میده . دوباره دانلود کردم اما باز همین مورد هست . از کجا میتونم بفهمم کدوم فایل ها مشکل داره؟و چکونه برطرف کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 عکس بگیرید از فایل هاتون شاید بشه کمکی کردیک احتمال هم اینه که فضای هاستتون تموم شده به همین خاطر ناقص میریزه فایل ها واکنش ها : tenderboy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در فروردین 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 عکس بگیرید از فایل هاتون شاید بشه کمکی کردیک احتمال هم اینه که فضای هاستتون تموم شده به همین خاطر ناقص میریزه فایل ها فضای هاستم 5گیگابایت هست که فقط همین فایل ها روش آپلود شده. عکسش رو فرستادم به پیوست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در فروردین 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 عکس واکنش ها : tenderboy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 بنظر میرسه فایل هاتون کامل هستراهکاری که میتونم بهتون بدم نصب پرستاشاپ به صورت آفلاین روی کامپیوترتون و انتقال اون به هاست هست واکنش ها : tenderboy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در فروردین 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 بنظر میرسه فایل هاتون کامل هستراهکاری که میتونم بهتون بدم نصب پرستاشاپ به صورت آفلاین روی کامپیوترتون و انتقال اون به هاست هست منظورتون لوکال هاست و یا اینکه روی کامپیوتر اکسترکت کنم و بعد انتقال بدهم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 منظورم نصب روی لوکال هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehona ارسال شده در اسفند 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2016 درود و وقت بخیر من هم دقیقا همین مشکل رو دارم ! در هنگام چک کردن سازگاری سیستم . ارور (همه پرونده ها با موفقیت بر روی سرور بارگذاری نشده بودند) رو میده . فقط واسه نصب آخرین نسخه اینجوری هست و خطا میده ! ورژن قبلی رو نصب کردم راحت ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehona ارسال شده در اسفند 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2016 وقت بخیر واقعا کسی نیست بتونه راهنمایی کنه !؟ رو ساب دامنه به راحتی نصب میشه ولی رو دامنه اصلی نصب نمیشه !!! هر 2 ورژن همینجوری هست ! میشه لطفا کسی راهنمایی کنه با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .