fun_9990 ارسال شده در فروردین 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2016 من وقتی 3 تا زبان اضافه شده و می خوام دو تای قبلی رو پاک کنم اون بالا بعد ثبت می زنه تنظیمات ذخیره شد ولی وقتی f5 رو می زنم یا صفحه رو رفرش می کنم میبینیم دوباره همون 3 تا زبان همون جا هی و حاضرن ! و یا وقتی چند تا theme دارم و می خوام یکیشونو پاک کنم می زنه تنظیمات اعمال و ذخیره شد ولی وقتی رفرش می کنم میبینم حالت قبلی برقراره . برای رفع این مشکل چی کار میتونم بکنم ؟ ممنون دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2016 ممکنه از کش باشه. از بخش پارامترهای پیشرفته - کارایی حافظه موقت رو خالی کنید بعد از اون هم کش مرورگرتون رو پاک کنیداگر مشکلتون حل نشد نیاز به بررسی داره واکنش ها : fun_9990 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fun_9990 ارسال شده در فروردین 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2016 ممکنه از کش باشه. از بخش پارامترهای پیشرفته - کارایی حافظه موقت رو خالی کنید بعد از اون هم کش مرورگرتون رو پاک کنیداگر مشکلتون حل نشد نیاز به بررسی دارهپرمیژن ها رو روی 777 برای تمامی فولدر فایلها هم قرار دادم ولی بازم نشدکش رو خالی و مرورگر رو خالی کردم ولی بازم جواب نمیدهتعداد تم ها 5 تا بود الان شده چهار تا اون مثل اینکه جواب داده اما توی زبانها و کشورها اصلا تغییری ایجاد نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2016 دیباگ رو روشن کنید و دوباره برای حذف تلاش کنید ببینید آیا خطایی میگیرید یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fun_9990 ارسال شده در فروردین 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2016 دیباگ رو روشن کنید و دوباره برای حذف تلاش کنید ببینید آیا خطایی میگیرید یا خیر؟ دیباگ کجا میشه دقیقا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2016 کلمه دیباگ رو در انجمن جستجو کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .