saeed.5570 ارسال شده در فروردین 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2016 سلام خدمت تمام اساتیدمن به این قسمت رفتممشتریان---->مشتریان و از اونجا مشتری مهمان رو انتخاب کردم.ادرس اخر مربوط به یکی از مشتریام بود گزینه حذفو زدم و این پیغام اومد و حالا دیگه صفحه مشتری مهمان باز نمیشهتمام فایل هایی که نوشته رو دوباره جایگزین کردم از پوشه پرستا شاپ بازم نشد.از اخرین ورژن انجمن استفاده میکنم.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در فروردین 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2016 توی لاگ ارور سرور هم این اومدهWed Jan 27 00:10:29 2016] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `localhost' does NOT match server name!?اگه زودتر جواب بدین سپاس گذار میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در فروردین 27، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 کلا الان قسمت سبد های خرید در بخش مدیریت کار نمیکنه خواهش میکنم دوستان راهنمایی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 سلاماشکال در دیتابیس شماست نه فایلهادر صورت تمایل تیکت بزنید تا بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .