MAH230 ارسال شده در فروردین 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 سلام دوستانهنگامی که شاخه جدید میخوای درست کنی یه قسمت هست شاخه والدرو ازش تعیین میکنیواسه من اون قسمت نمیادمشکل چی میتونه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 بنظر میرسه شما شاخه روت رو پاک کردین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamlover ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 سلام من هم یک همچین مشکلی دارمموقعی که میخوام شاخه بسازم نه شاخه روت و نه خانه وجود نداره بعد از ساختن شاخه هم وقتی میرم که براش زیر شاخه بسازم باز هم زیر شاخه میاد توی قسمت شاخه های اصلی قرار میگیره مشکل از کجاست ؟در ضمن من تمام شاخه های پیشفرض رو پاک کردم و محصولات هم همراهش پاک شد میتونه از اون باشه ؟راه حلش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 سلاماگه تازه شروع کردید بهتره مجددا نصب کنید وگرنه باید دیتابیس رو دستی تعمیر و بازسازی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .