shmata ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 دوستان فروشگاه من هیچ مشکلی نداشت اما یکدفعه خود به خود با پیغام Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'unable to write file /home/tipticke/public_html/shopping/cache/smarty/cache/blocktopmenu/0/index/1/1/12/0/0/0/0/0/90/e7/50/wrt56a9edb0cbdda5.39982767' in /home/tipticke/public_html/shopping/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php:44 Stack trace: #0 /home/tipticke/public_html/shopping/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_cacheresource_file.php(102): Smarty_Internal_Write_File::writeFile('/home/tipticke/...', '<?php /*%%Smart...', Object(Smarty)) #1 /home/tipticke/public_html/shopping/tools/smarty/sysplugins/smarty_cacheresource.php(367): Smarty_Internal_CacheResource_File->writeCachedContent(Object(Smarty_Internal_Template), '<?php /*%%Smart...') #2 /home/tipticke/public_html/shopping/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(230): Smarty_Template_Cached->write(Object(Smarty_Internal_Template), '<?php /*%%Smart...') #3 /home/tipticke/public_html/shopping/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(259): Smarty_Internal in /home/tipticke/public_html/shopping/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 44مواجه شدمبه هاست هم تیکت زدم میگن پرمیشن ها به هیچ وجه دستکاری نشده، خودم ام رفتم به فولدهایی که تو پیغام خطا هست پرمیشن 777 دادم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2016 یک بار حافظه نهان رو پاک کنید ببینید مشکل رفع میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 31، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2016 یک بار حافظه نهان رو پاک کنید ببینید مشکل رفع میشه؟ممنون از پاسخ تون ، حافظه نهان کجای پنل ادمینه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2016 پارامترهای پیشرفته - کارایی - بالا سمت چپ واکنش ها : shmata 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 تو ادمین هم نمی تونم برم ، ولی به صورت دستی پوشه compile و خالی کردم بازم درست نشده صفحه ادمین این پیغام میده Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'unable to write file /home/tipticke/public_html/shopping/cache/smarty/compile/63/2c/37/wrt56af1cdac239d8.00112218' in /home/tipticke/public_html/shopping/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php:44 Stack trace: #0 /home/tipticke/public_html/shopping/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(201): Smarty_Internal_Write_File::writeFile('/home/tipticke/...', '<?php /* Smarty...', Object(Smarty)) #1 /home/tipticke/public_html/shopping/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(155): Smarty_Internal_Template->compileTemplateSource() #2 /home/tipticke/public_html/shopping/classes/controller/AdminController.php(1261): Smarty_Internal_TemplateBase->fetch() #3 /home/tipticke/public_html/shopping/classes/controller/Controller.php(185): AdminControllerCore->display() #4 /home/tipticke/public_html/shopping/classes/Dispatcher.php(348): ControllerCore->run() #5 /home/tipticke/public_html/shopping/admin3154/index.php(53): DispatcherCor in /home/tipticke/public_html/shopping/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 44 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 راهنمایی بیشتری از دستم بر نمیاد. نیاز به بررسی داره میتونید تیکت بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 تو فروم prestashop.org تیکتا رو خوندم یه بنده خدایی یم مشکل منو داشت ، نوشته : کش و خالی کردم بعد پرستا رو بروز کردم مشکلم حل شد.الان هم سایت ام هم پنل ادمین بالا نمیاد چطوری میتونم پرستا رو update کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 تو فروم prestashop.org تیکتا رو خوندم یه بنده خدایی یم مشکل منو داشت ، نوشته : کش و خالی کردم بعد پرستا رو بروز کردم مشکلم حل شد.الان هم سایت ام هم پنل ادمین بالا نمیاد چطوری میتونم پرستا رو update کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbarati ارسال شده در خرداد 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2017 سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم باید چیکار کنیم.این درست بشه.خیلی اعصابم رو داغون کرده.خواهشا" کمک کنید.هرکی بلده پیام خصوصی بده ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2017 سلام. دوست عزیز اگر کش رو از طریق هاست پاک کردید و نتیجه ای نگرفتید می تونید تیکت بزنید تا براتون بررسی فنی انجام بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .