arman_gts ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 سلامیک مشکلی من دارم در مورد زیرشاخه ها به این صورت مثلاخانه -> محصولات دیجیتال -> موبایل و تبلت->گوشی موبایل -> سامسونگحالا تو اضافه کردن محصول ؛ دیگه تا سامسونگ باز نمیشه ، یعنی زیرشاخه های بخش گوشی موبایل دیگه باز نمیشه که بخام انتخابش کنم چطورمیتونم این محدودیت رو بردارم ؟ واکنش ها : arman_gts 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2016 اگر توی منو منظورتونه میتونید وارد پیکربندی ماژول "بلوک شاخه ها" شده و سطح زیرشاخه ها رو از 3 به مقدار دلخواه تغییر بدید واکنش ها : arman_gts 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman_gts ارسال شده در فروردین 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2016 نه تو خود اضافه کردن محصول مشکل هست . وقتی میخام دسته محصول رو انتخاب کنم سطح های پایین رو نمایش نمیده . سر زیر شاخه برای محصول 5 یا 6 هست و فقط تا 4 به من نمایش داده میشه که میتونم تیک بزنم. Sent from my SM-N910C using Tapatalk واکنش ها : arman_gts 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman_gts ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 دوستان کسی نظری نداره در این باره ؟ من واقعا گیر این قضیه هستم ، چون نمیتونم موبایل هارو بر اساس سازنده یا سیستم عامل دسته بندی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman_gts ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 http://uupload.ir/files/bpio_2016-02-02_21-27-05.jpg http://uupload.ir/files/lykn_2016-02-02_21-28-14.jpg واکنش ها : arman_gts 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman_gts ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 دوستان اگه کسی میتونه لطفا راهنمایی بکنه این مورد چطور حل میشه ممنون میشم Sent from my SM-N910C using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 سلامتیکت بزنید تا بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima707070 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2016 سلاممین میخوام مدل زیر شاخه هامو عوض کنمقالب من نایس شاپ 2 هست میخوتم مثل قالب پارمیس بشه چیکار باید بکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maxpal ارسال شده در خرداد 11، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2019 سلام. اطلاعات بخش مدیریت رو بدید . براتون درست میکنم در هر موضوعی که دارید. ولی نمیگم چیکار باید بکنی. ازم نخواهین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .