meray ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 سلام به خدمت اساتید محترممن میخواستم لوگوی پرداخت پی لاین یا زرین پال رو که در مرحله آخر مراحل پرداحت نشون میده عوض کنمیه روش اینه که لوگو های موجود در ماژول پرداخت رو عوض کنمروش دیگه از طریق کد نویسیمیشه راهنمایی کنید کدوم فایل رو از کجا دستکاری کنم؟میخوام کلا اون لو گو برداشته بشهمثل تصویر زیربا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meray ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟ Sent from my ALE-L21 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 سلامتصویر داخل ماژول رو جایگزین کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 سلامتصویر داخل ماژول رو جایگزین کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meray ارسال شده در اردیبهشت 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2016 ممنون دوست عزیز ولی میخوام کل ماژول های پرداخت رو عوض کنم . نه فقط پی لاین Sent from my ALE-L21 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meray ارسال شده در اردیبهشت 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2016 الانم یه فایلی رو دست کاری کردم که هیچ کدوم از ماژولهای پرداخت تصویر رو نشون نمیده ولی یادم نیست کدوم فایل رو دستکاری کردم Sent from my ALE-L21 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meray ارسال شده در اردیبهشت 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2016 حتی ماژول رو از اول ریختم و نصب کردم Sent from my ALE-L21 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .