turkazhome ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 سلام دوستانمن انواع ماژول نماد اعتماد را نصب کردم ولی هیچ کدوم رو نمیتونم جایگاشو تغییر بدم و چسبیده به گوشه فروشگاهمیخوام تو قسمت فوتر سایت باشه چیکار کنم(با ویرایش زنده هم نشد تغییر داد)لطفا راهنمایی کنید ممنون واکنش ها : hadishad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 سلام دوستانمن انواع ماژول نماد اعتماد را نصب کردم ولی هیچ کدوم رو نمیتونم جایگاشو تغییر بدم و چسبیده به گوشه فروشگاهمیخوام تو قسمت فوتر سایت باشه چیکار کنم(با ویرایش زنده هم نشد تغییر داد)لطفا راهنمایی کنید ممنونسلام دوست عزیز تو ماژول ها دنبال این بگرد:"بلوک پیکربندی قالب"بعدش برین تو تب "پیکربندی قالب" و "افزودن آیتم" رو بزنین.تو اونجا میتونین آیکون نماد رو آپلود کنین و تو قسمت url هم از تو کدی که مرکز نماد اعتماد براتون یه تگ html فرستاده، لینک خصوصی سازی شده خودتون رو وردارید و کپی کنید.لینکه شبیه اینه:"trustseal.enamad.ir/Verify.aspx......." واکنش ها : turkazhome 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .