mragol ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 با سلامدوستان من ميخام به جاي سبد خريد ، سبد سفارش در سايت من ايجاد بشه و سفارشات توسط پيامك به همراه آدرس و تلفن سفارش دهنده به خط من ارسال بشهآيا اين قابليت رو ميتونم در پرستا شاپ 1.6 اجرا كنم؟اگر جواب مثبت هست چگونه بايد اينكارو انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 سلامکامل توضیح بدید . تفاوت سبد خرید و سبد سفارش چیه ؟ موفق باشید واکنش ها : mragol 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mragol ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 با سلامسبد خرید امکان انتخاب محصول رو ایجاد میکنه و با مراجعه صفحه پرداخت و چند مرحله دیگر سفارش محصول به انجام میرسدولی من میخام به جای اینکه چندین مرحله برای سفارش محصول وجود داشته باشه حداکثر دو مرحله وجود داشته باشه که یه مرحله انتخاب محصول باشه و مرحله دیگر ثبت آدرس و تلفن شخص مورد نظر باشه که با پیامک به من اطلاع داده بشه و شخص مورد نظر هنگام تحویل محصول درب منزل عمل پرداخت وجه رو انجام بدهیا ساده تر بگم من میخام سایت رستوران راه اندازی کنم که در یه مرحله غذا انتخاب بشه و مرحله دیگر تلفن و آدرس مشتری ثبت بشه و انتخابات به همراه آدرس و تلفن مشتری با پیامک به من اطلاع داده بشه و مشتری هنگام تحویل غذا پول رو پرداخت کنه.لطفا مرا راهنمایی کنید.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mragol ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 با سلامکسی از دوستان نیست منو راهنمایی کنه؟! آیا تایپیکی هست به من کمک کنه؟ (متاسفانه من تاپیک برای مشگلم پیدا نکردم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .