adminn66 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 با سلام من با ورد پرس کار میکنم ولی می خوام فروشگاهی با پرستاشاپ ایجاد کنم و قالبی هم تهیه کردم ولی در مورد وارد کردن قالب خطا میده و میگه قالب با بیش از 2 مگابایت نمیشه وارد کرد ضمنا قابل رو از حالت فشره هم در اوردم و ریختم تو پوشه قالب ها ولی نیومد بازم توی وردپرس اینجوری میشد وارد کرد ولی اینجا جواب نداد لطا دوستان سریعا جواب بدین با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 با سلام من با ورد پرس کار میکنم ولی می خوام فروشگاهی با پرستاشاپ ایجاد کنم و قالبی هم تهیه کردم ولی در مورد وارد کردن قالب خطا میده و میگه قالب با بیش از 2 مگابایت نمیشه وارد کرد ضمنا قابل رو از حالت فشره هم در اوردم و ریختم تو پوشه قالب ها ولی نیومد بازم توی وردپرس اینجوری میشد وارد کرد ولی اینجا جواب نداد لطا دوستان سریعا جواب بدین با تشکر سلام بر شما.اگه بخواید فایل رو از طریق کامپیوترتون آپلود کنید چون خطای بیش از 2 مگ میده باید به هاستتون بگید تا این مقدار برای آپلود فایل رو افزایش بدن.اما برای مورد دوم پوشه رو نباید از حالت فشرده خارج کنید. پوشه اصلی زیپ شده قالبو توو پوشه Theme در هاست آپلود کنید. به صفحه افزودن قالب برید و از قسمت FTP قالب رو برای نصب انتخاب کنید.موفق باشید. واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .