abdollahpor ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 درود دوستان عزیز وقتتون بخیر من دارم روی فاکتور پرستاشاپ کار میکنم که بتونم تغییراتشو مبنا بر درخاست خودم تغییر بدم ..فاکتور رو تغییر دادم ولی یه مشکلی توی ادرس تحویل دارم توی قالب فاکتور امده کد delivery_address رو زده که میاد و تمامی آدرس مشتری رو میگیره مثل : اسم و فامیل و ادرس و اسم شرکت وکد پستی و شهر و کشور ...حالا مشکل من با همینه میخام خودم تک تک اینارو بخونم تا بتونم استایل بهشون بدم .دوستان کسی هست که راهنمای کنه کمک کنه بتونم درستش کنم ممنونتون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zharfam633 ارسال شده در مرداد 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2019 در فاکتور پرستاشاپ این امکان وجود داره که محصول در هر مرحله ای که قرار میگیره یک ایمیل به مشتری ارسال بشه ، حالا آیا این امکان هم وجود داره که فاکتورهای متفاوت رو طبق نیاز خودمون (طرح و سایز و آیتم های مورد نظر )طراحی کنیم .مثلا در مرحله ی پس از پرداخت یک فاکتور با یک سری آیتم ها به تامین کننده ی کالا و یک فاکتور به مشتری ارسال بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .